Je bent hier: Home » Verhuislift Tilburg

Verhuislift Tilburg

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Bent u van plan om naar of uit Tilburg te gaan verhuizen? Dan is het een verstandig idee om het zware pak- en tilwerk dan niet zelf te doen. Niet alleen de tv en kleinere huisraad moeten mee, maar ook de bedden en kasten. En die kunnen best zwaar zijn. Denk daarom aan het huren van een verhuislift voor in of rond Tilburg. Voor iets meer dan honderd euro heeft u al een lift en professionele verhuizer van Bravo Verhuizingen gehuurd. Zo is in no time alle belangrijke, maar zware huisraad naar boven gebracht. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor een verhuislift in en rond Tilburg.

Het huren van een verhuislift in Tilburg

Bij Bravo Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor een snelle en makkelijke lift. Waar u gaat wonen in of rond Tilburg maakt niet uit. U heeft makkelijk en snel een verhuislift gehuurd in Tilburg. Bravo Verhuizingen kent de stad en haar omgeving op een duimpje en werkt snel en probleemloos. Of het nu gaat om een bed dat naar de tweede etage van een woning moet worden getild of een hele kledingkast die naar de zesde verdieping van een galerijflat moet is geen punt. Door Bravo Verhuizingen in te schakelen voor uw verhuizing in of bij Tilburg bespaart u uzelf rugklachten en een flink wat gesjouw.

Verhuislift Tilburg

De voordelen van het huren van een verhuislift in Tilburg

Niet alleen kunt u een verhuislift huren in en rond Tilburg, ook kunt u een van onze professionele verhuizers inhuren om u te helpen. Voor ons is het vervoer geen probleem. Door onze expertise op het gebied van verhuizingen en verschillende bestelbussen en vrachtwagens hebben we uw spullen makkelijk en snel van A naar B.

Belangrijk punt daarbij is dat u natuurlijk zelf niets hoeft te sjouwen, maar ook dat u schadeloos verhuist. Als u zelf met te zware spullen gaat tillen kunt u makkelijk een hoekje of flets van een muur of kozijn lopen. Onze vakmensen zijn hierop bedacht en zullen uw spullen met de grootst mogelijke zorg beschermen en op een veilige manier verplaatsen.

Wat kost een verhuislift huren?

Wat kost het bij Bravo Verhuizingen om een verhuislift te huren? U leest het hieronder:

Verhuislift + 1 machinist€ 105,-per uur incl. BTW
Losse medewerker€ 45,-per uur incl. BTW

Service en snelheid voorop bij Bravo Verhuizingen

Twijfel dus niet langer en neem contact op met ons voor uw zware of minder zware verhuisklussen. Ook als u twijfelt of wij tot in uw regio komen is het verstandig om van tevoren even contact met ons op te nemen. In de meeste gevallen zal dit echter geen probleem zijn, wij zijn actief in een groot gebied. Of u nu met uw bedrijf naar een nieuw kantoorpand verhuist, of dat uw kind op kamers gaat in Tilburg: ons verhuisbedrijf Tilburg kan iedere verhuisklus aan. Onze professionals staan graag voor u klaar en helpen u zo snel en zo discreet mogelijk te verhuizen.

arrow-right