Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuisbedrijf Oudenbosch

Verhuisbedrijf Oudenbosch

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Verhuisbedrijf Oudenbosch voor al uw verhuiswensen

Bravo Verhuizingen is een full-service verhuisbedrijf in de regio Oudenbosch. Wij verzorgen niet alleen een snelle en uiterst zorgvuldige verhuizing van uw eigendommen; u kunt ook bij ons terecht voor allerlei aanvullende werkzaamheden. zoals het inrichten van uw nieuwe huis of kantoor, opknapwerkzaamheden en het leegruimen van panden. Speciaal voor senioren hebben wij de 7-dagen-service. Wanneer u de sleutel krijgt heeft u 7 dagen de tijd om de woning te betrekken. Er komt dan veel tegelijk op u af. Misschien moet er een nieuwe vloer in de woning, u wilt de woning geschilderd en gesaust hebben of u wilt nieuwe vitrage en gordijnen. Wij kunnen alles in 7 dagen realiseren inclusief uw verhuizing.

Meer dan een verhuisbedrijf Oudenbosch

Het allerbelangrijkste van iedere verhuizing is: heldere en duidelijke afspraken. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen? Afspraken maken, afspraken bevestigen en afspraken nakomen zijn de basis voor onze verhuizingen. Omdat elke verhuizing maatwerk is hanteren wij een gestructureerde werkwijze. Onze verhuisadviseur in Oudenbosch maakt een afspraak met u, brengt al uw wensen en eisen in beeld en legt deze vast. Dit doen wij middels een geheel vrijblijvend persoonlijk bezoek, waarbij wij de gehele verhuizing tot in de kleinste details met u bespreken.

Verhuizing particulier

Naast de verhuizing van uw inboedel verzorgen wij desgewenst ook de (de)montage werkzaamheden van zowel de moderne linnenkasten als de antieke kussenkast. Tevens kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren van zowel breekbare items, kleingoed, linnengoed, boeken of de gehele inboedel. Om uw hangkleding schoon, droog en kreukvrij te vervoeren, gebruiken speciale garderobedozen of transportrekken.

Indien gewenst zijn onze werkzaamheden uit te breiden. Denk hierbij aan het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woning of het leegruimen van uw oude woning.

Verhuisbedrijf Oudenbosch

Bedrijfsverhuizingen Oudenbosch

Geen bedrijfsverhuizing is gelijk. Bij Bravo Verhuizingen realiseren we ons dat maar al te goed. Afhankelijk van de complexiteit van de verhuizing stellen we van te voren een draaiboek of verhuisplan op. Zo weten alle betrokken partijen wat er van hen wordt verwacht op de verhuisdag(en). Helder en transparant. Dát is waar Bravo voor staat.

Om uw bedrijfsverhuizing in goede banen te kunnen leiden, hechten wij groot belang aan een bedrijfsbezoek. Alleen dan kunnen wij een op maat gesneden aanpak voor uw bedrijf maken en er voor zorgen dat de stilstand van bedrijfsprocessen minimaal is.

Opslag bij ons verhuisbedrijf in Oudenbosch

Wanneer u gaat verhuizen kan het gebeuren dat u uw oude woning al heeft verkocht en de nieuwe woning nog niet klaar is. Op dat moment krijgt u te maken met tussentijdse opslag. Wij kunnen dit intern of bij een partner (Allsafe miniopslag) voor u regelen!

Wij komen de meubels en huisraad bij u ophalen en brengen deze naar de gekozen locatie. Daar zullen wij alle goederen zoals besproken plaatsen waar wij rekening houden met kwetsbare en breekbare spullen.

Verhuisbedrijf Oudenbosch

Verkoop & Verhuur van verhuismaterialen

Bescherm uw meubilair en kostbare spullen. Het is belangrijk om uw meubilair en kostbare spullen goed te beschermen voor de verhuizing. Bravo Verhuizingen heeft hier verschillende producten voor. Bepaalde producten kunt u ook huren om uw verhuizing in Oudenbosch zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verhuismaterialen kopen of Verhuismiddelen huren kan beide bij ons.

Offerte en beschikbaarheid

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een verhuizing in Oudenbosch en omstreken? Wilt u meer informatie over de aanvullende werkzaamheden die ons verhuisbedrijf biedt? Of wilt u direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur? Neem dan contact op met Bravo Verhuizingen op telefoonnummer 0168 - 700 534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl.

arrow-right