Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuisbedrijf Tilburg

Verhuisbedrijf Tilburg

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Voor een betrouwbaar verhuisbedrijf in Tilburg en omgeving bent u bij Bravo Verhuizingen aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met een zeer uitgebreide service. Naast het van A naar B verplaatsen van uw inboedel verzorgen wij eveneens diverse nevenwerkzaamheden als het inrichten van uw nieuwe huis of kantoor, opknapwerkzaamheden en het leegruimen van panden. Als verhuisbedrijf zijn wij vooral actief in de omgeving van Tilburg, maar als u naar een locatie buiten Brabant gaat verhuizen kunt u eveneens bij ons terecht. Wij verzorgen zelfs internationale verhuizingen.

Full-service verhuisbedrijf Tilburg

Bravo Verhuizingen regelt elk aspect van de verhuizing: u hoeft zich helemaal nergens zorgen over te maken. Wij wijzen binnen ons verhuisbedrijf een vast contactpersoon aan waardoor communicatie altijd soepel en helder verloopt. Onze verhuizers helpen u desgewenst bij de (de)montage werkzaamheden en het in- en uitpakken. Zelfs voor werkzaamheden als het leggen van een vloer, het ophangen van gordijnen, schilderwerk en behangen kunt u bij ons terecht. Wij voorzien verder in opslagruimte in de omgeving Tilburg.

Verhuisbedrijf Tilburg

Woningverhuizing

Ons verhuisbedrijf is een bekende naam in Tilburg en omstreken. Over de jaren heen hebben wij heel wat woningverhuizingen verzorgd. Onze klanten blijven bij ons terugkomen vanwege onze uitstekende service en gestructureerde werkwijze. Wij maken heldere afspraken en zorgen er vervolgens ook voor dat wij die nakomen. Onze eigen verhuisadviseur gaat met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken en deze vast te leggen. Indien gewenst verzorgen wij extra werkzaamheden als het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woonruimte (Dit kan ook middels PVC) of het leegruimen van uw oude huis.

Zakelijke verhuizing door ons Verhuisbedrijf Tilburg

Wij verzorgen desgewenst ook de (de)montage werkzaamheden. Tevens kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren van zowel breekbare items, kleingoed, linnengoed, boeken of de gehele inboedel. Indien gewenst verzorgen wij extra werkzaamheden als het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woning of het leegruimen van uw oude bedrijfspand.

Verhuisbedrijf Tilburg

Bij de verhuizing naar een ander kantoor- of bedrijfspand is een professionele aanpak van groot belang. U wilt de normale bedrijfsvoering natuurlijk zo min mogelijk storen. Bravo Verhuizingen werkt alleen met professioneel en discreet verhuispersoneel. Daarnaast maakt ons verhuisbedrijf alleen gebruik van moderne verhuismaterialen en zorgen wij voor extra bescherming van kwetsbare apparatuur en hoeken van muren. Voor bedrijven bieden wij aanvullende werkzaamheden als schoonmaakwerk en het leegruimen van het oude pand.

Senioren Verhuizingen

Dit doen we graag. We staan voor iedereen klaar en ontzorgen u dus ook graag op deze spannende dag. Omdat de verhuizing is meer is dan uw spullen verplaatsen van A naar B doen wij ook een stap meer. Vooraf kunnen wij helpen met de stoffering van de nieuwe woning. Denk hierbij aan het leveren en leggen van vloeren (laminaat, vinyl, PVC en tapijt) het leveren en hangen van gordijnen, lamellen en vitrages. Maar ook behangen en schilderwerk. Bij de verhuizing kunnen wij u tevens helpen met het selecteren in- en verpakken van te verhuizen bezittingen in Tilburg.

Verhuisbedrijf Tilburg

Offerte aanvragen

Via de website van ons verhuisbedrijf vraagt u eenvoudig een offerte aan voor uw verhuizing in Tilburg en omgeving. Ook kunt u direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur en de mogelijkheden voor extra werkzaamheden rondom de verhuizing bespreken. Bravo Verhuizingen is bereikbaar op telefoonnummer 0168-700534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl.

arrow-right