Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Diensten » Schilderen & behangen

Schilderen & behangen

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Schilderen

Bravo Verhuizingen kan voor u de gehele woning schilderen. Gaat het hier om een enkele ruimte of een gehele woning, onze schilders draaien hun hand er niet voor om. Het kan dat de woning erg vies of donker is. Onze schilders zorgen er weer voor dat de woning helemaal netjes licht wordt. Als zei klaar zijn is dit een wereld van verschil.

In overleg met u kunnen wij alle kleuren verf regelen. U krijgt van ons een professioneel advies. Wilt u geen stress maar toch alles netjes geregeld? Bel Bravo Verhuizingen!

Behangen

Bravo Verhuizingen kan voor u uw hele woning behangen. Of het hier nu gaat om vinyl, textiel of papier behang, Wij kunnen alles leveren en aanbrengen voor u. Zit er een patroon in het behang, dat is voor ons geen enkel probleem wij zorgen dat alles er netjes op komt te zitten.

U heeft mooi behang ergens gezien? Geef dit aan ons door en wij zorgen dat we deze op tijd geleverd krijgen zodat we uw woning kunnen behangen en op tijd kunnen opleveren volgens afspraak. Wij kunnen alle soorten behang leveren en aanbrengen.

arrow-right