Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuisbedrijf Oosterhout

Verhuisbedrijf Oosterhout

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Verhuisbedrijf Oosterhout

Bravo Verhuizingen is meer dan een verhuisbedrijf. Wij bieden een totaalpakket waarbij wij onze particuliere en zakelijke klanten al het werk uit handen nemen. Onze professionele verhuizers behandelen uw kostbare bezittingen met de grootst mogelijke zorg. Elke verhuizing is maatwerk, maar door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het proces soepel en snel verloopt. Ons verhuisbedrijf is vooral actief in Oosterhout en andere delen van Noord-Brabant, maar als uw nieuwe woonplaats in een andere provincie of in het buitenland ligt kunt u ook bij ons terecht.

Meer dan een verhuisbedrijf Oosterhout

Desgewenst regelen wij het complete verhuisproces en nemen wij de planning van u over. Doordat wij binnen ons bedrijf één aanspreekpunt aanwijzen bent u altijd verzekerd van een heldere communicatie. Wij bieden aanvullende diensten waarbij wij u assisteren met de inrichting, het opknappen van uw nieuwe woning of bedrijfspand, het leegruimen van uw oude pand en tal van andere werkzaamheden. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht.

Verhuizing particulier

Over de jaren heen heeft ons verhuisbedrijf in Oosterhout en omgeving veel particuliere klanten verhuisd. Doordat wij duidelijke afspraken maken en deze vervolgens ook nakomen, komen veel klanten op een later moment weer bij ons terug. Voor elke opdracht hanteren wij een gestructureerde werkwijze. Voorafgaand aan elke verhuizing maakt u een afspraak met onze verhuisadviseur die al uw wensen in kaart brengt en deze vastlegt.

Verhuisbedrijf Oosterhout

Extra werkzaamheden verhuizing particulier

Wij verzorgen desgewenst ook de (de)montage werkzaamheden. Tevens kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren van zowel breekbare items, kleingoed, linnengoed, boeken of de gehele inboedel. Indien gewenst verzorgen wij extra werkzaamheden als het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woning of het leegruimen van uw oude woning.

Zakelijke verhuizing

Bravo Verhuizingen verzorgt eveneens zakelijke verhuizingen in Oosterhout en omstreken. Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw personeel en uw klanten zo min mogelijk last hebben van de verhuiswerkzaamheden. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele moderne verhuismaterialen. Kwetsbare onderdelen, zoals beeldschermen en hoeken van muren, worden met speciaal verpakkingsmateriaal extra beschermd. Daarnaast kunnen wij neventaken voor u uitvoeren; zoals schoonmaak, ICT en het aanbieden van opslagruimte.

Verhuisbedrijf Oosterhout

Verhuisbedrijf Oosterhout en omstreken

Wij zijn als verhuisbedrijf actief in Oosterhout en omgeving (Made, Den Hout, Oosteind, Dongen, ‘s Gravenmoer, Dongen, Rijen, Raamsdonksveer en Drimmelen). Bent u woonachtig in deze regio, twijfel dan niet om onze hulp in te roepen. We verhuizen graag uw inboedel van A naar B.

Afspraak maken

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een verhuizing in Oosterhout en omstreken? Wilt u meer informatie over de aanvullende werkzaamheden die ons verhuisbedrijf biedt? Of wilt u direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur? Neem dan contact op met Bravo Verhuizingen op telefoonnummer 0168-700534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl.

arrow-right