Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Franchisenemer worden van een verhuisbedrijf?

Als franchisegever is het vinden van de juiste franchisenemer een cruciale stap in het succes van alle bedrijven. Het is belangrijk om iemand te vinden die niet alleen de vaardigheden en ervaring heeft om een bedrijf te runnen, maar ook iemand die past bij de cultuur en waarden van het bedrijf.
Wil jij de kans krijgen om jouw eigen verhuisbedrijf te starten onder een bewezen en succesvol bedrijfsmodel? Wil jij profiteren van een groeiende markt waarin verhuisservices steeds belangrijker worden?
Wil je samen met Bravo Verhuizingen groeien naar 1.000 klussen per maand als groep?
Wil je nauw samenwerken om snel te groeien naar een miljoen omzet per jaar?
Kies dan voor Bravo Verhuizingen als jouw franchisepartner!

Expertise & ondersteuning

Wanneer je je aansluit bij ons als franchisenemer, krijg je toegang tot onze jarenlange expertise en stevige ondersteuning. Wij helpen je bij het opzetten en uitbreiden van jouw eigen verhuisbedrijf, terwijl je tegelijkertijd profiteert van een vertrouwd en gerespecteerd merk.

Draai zelf aan de knoppen

Aangezien je je eigen bedrijf runt, kun je je eigen werktijden en operationele beslissingen bepalen, terwijl je toch deel uitmaakt van een groter netwerk van franchisenemers. Bovendien kun je profiteren van de lokale expertise en klantrelaties die je hebt opgebouwd en deze combineren met de middelen en ondersteuning van Bravo Verhuizingen om een succesvol bedrijf op te bouwen.
Onze franchiseformule stelt jou in staat om op te vallen en te concurreren in de verhuisbranche, terwijl je toch jouw eigen bedrijf en stijl kunt opbouwen. Bovendien hebben wij uitgebreide trainingen, hulp bij marketing en operationele ondersteuning om onze franchisenemers te ondersteunen bij het bereiken van succes op de lange termijn.
Als franchisenemer van Bravo Verhuizingen profiteer je tevens van onze brede ervaring op het gebied van wet- en regelgeving in de verhuisbranche. Wij helpen jou om op de hoogte te blijven van de veranderende regelgeving en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsvoering aan alle noodzakelijke eisen voldoet.
Bravo Verhuizingen HeaderBel ons 0168 - 70 05 34Mail Benjamin Boxma

Start als

De voordelen van

Franchising bij,
Bravo Verhuizingen

Ondersteuning en kennis van Bravo Verhuizingen
Gebruik van ons bewezen succesvolle bedrijfsmodel
Gebruik van ons merk
Trainingen en ondersteuning
Marketing- en salesadvies
Snel een klantenbestand opbouwen
Zelfstandig ondernemen binnen een bewezen succesvol concept
De kans om deel uit te maken van een groeiend netwerk van franchisenemers

Wat vragen wij van jou?

Ondernemerschap en klantgericht denken

 

Affiniteit met de verhuisbranche

 

Enthousiasme en doorzettingsvermogen

 

Financiële middelen om te kunnen starten

 

Ambitie

Wij zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers die de waarden van ons bedrijf delen en willen bouwen aan een succesvolle toekomst. We streven ernaar om samen met jou te groeien en Bravo Verhuizingen als landelijk merk op de kaart te zetten.

Het netwerk

Samen met de andere franchisenemers zorgen we voor een gesloten netwerk waarin we elkaar kunnen benaderen, informeren en helpen. Op deze manier kunnen we klanten door schuiven wanneer we zelf geen plek hebben, personeel aanvragen als je handjes te kort komt voor grote klussen of bij ziekte.

Als je geïnteresseerd bent in het runnen van je eigen verhuisbedrijf en je denkt dat je past bij de cultuur van Bravo Verhuizingen, dan zou je zeker kunnen overwegen om franchisenemer te worden. Als franchisenemer kun je profiteren van het gevestigde merk, de bewezen bedrijfsprocessen en de ondersteuning van Bravo Verhuizingen. Neem contact op en wij vertellen je graag over onze mogelijkheden en hoe wij kunnen samenwerken om jouw bedrijf tot een succes te maken.

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
checkmark-circle