Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Opslagruimte huren

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.

Staat u op het punt om te verhuizen of zoekt u voor langere termijn extra opberg- en opslagruimte in de regio? Een opslagruimte huren is dan een goede optie om uw spullen veilig te bewaren. Bij Bravo Verhuizingen bent u op de juiste plek. Wij hebben houten kisten van 15 kubieke meter aan opslagruimte! Wilt u een opslagruimte huren voor een schappelijke prijs en voor een vast bedrag per week. Op deze pagina vertellen wij u hier graag meer over! Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opslag huren bij Bravo Verhuizingen

Het huren van een opslag in Zevenbergen kan al vanaf € 18,- per week. Uw spullen worden veilig opgeslagen. Wanneer u kiest voor onze structurele opslag in Zevenbergen zijn er een aantal punten belangrijk om te onthouden:

  • Het laden en lossen gebeurt altijd op afspraak;
  • Standaard één keer toegang per maand. Vaker bij uw spullen? Dan betaalt u 25 euro per keer;
  • Opslag dekens (10 stuks) worden ter bruikleen gesteld. Deze zijn gratis. Meer opslag dekens huren is altijd mogelijk.

Een opslagruimte voor langere tijd huren

Onze medewerkers zorgen dat alles netjes wordt opgeslagen, waarbij we zorgvuldig te werk gaan. Het huren van een opslag bij Bravo Verhuizingen is een goede manier om uw huisraad te beschermen en op te slaan voor de langere termijn. En dat voor schappelijke tarieven. De opslag kan tijdelijk of voor een lange periode gehuurd worden. Bijvoorbeeld als uw nieuwbouwwoning nog niet gereed is en u wel uw spullen veilig wilt opslaan. Het is ook mogelijk om meerdere diensten van ons met elkaar te combineren. Denk aan het inhuren van een verhuislift of extra handjes voor het verhuizen of overbrengen van uw spullen.

Een veilige opslagruimte

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar spullen veilig en droog opgeslagen zijn. Maakt u gebruik van onze opslagruimtes, dan bent u verzekerd van een goed vergrendelde opslagruimte die ook nog eens beveiligd is. Onze opslagruimtes worden vierentwintig uur per dag bewaakt. Indien u dat wenst kunt u bovendien altijd bij de opslagruimte om spullen op te halen. Zoals hierboven genoemd, is dit één keer per maand gratis mogelijk. Wilt u vaker bij uw spullen? Dan moet u hier meer voor betalen. Uw spullen zijn in onze opslagruimte veilig en beschermd tegen inbraak, vuil, vocht en de weersomstandigheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze opslag en kunt u een veilige plek voor uw spullen goed gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met Bravo Verhuizingen. Vraag naar onze mogelijkheden en eventuele kosten die wij rekenen voor de opslag. Wij denken graag met u mee, zodat u op een zo prettig mogelijke manier kunt verhuizen of uw spullen op een veilige manier kunt onderbrengen. Uw persoonlijke spullen en of goederen zijn bij ons in goede handen.

Altijd een gratis offerte bij ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf