Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Verhuisbedrijf Dordrecht

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

Ons verhuisbedrijf in Dordrecht verzorgt een snelle en zorgvuldige verhuizing van uw inboedel. Wij weten als geen ander dat er veel bij een verhuizing komt kijken. Om deze reden kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende verhuiswerkzaamheden. Profiteer van onze jarenlange ervaring en laat uw inboedel professioneel verhuizen.

Verhuisbedrijf Dordrecht en omstreken

Wij zijn hét verhuisbedrijf in Dordrecht en omstreken. Bent u woonachtig in deze regio en gaat u verhuizen in Dordrecht? Twijfel dan niet langer en schakel Bravo Verhuizingen in. Wij helpen u graag met de verhuizing van uw inboedel van A tot Z. Wij zorgen voor een soepel verhuizing. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de verschillende aspecten rondom de verhuizing en nemen wij al deze zorgen uit handen.

Ook wanneer uw nieuwe woonplaats in een andere provincie ligt, kunt u gewoon bij ons terecht. We verzorgen zelfs internationale verhuizingen. Met onze professionele aanpak en uitgebreide service regelen we graag elk aspect van uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Dordrecht

Full-service verhuisbedrijf in Dordrecht

Gebruik maken van een professioneel verhuisbedrijf in Dordrecht? Wij kunnen u helpen. Van het inpakken van de allereerste verhuisdoos tot aan het ophangen van het laatste schilderij. Onze verhuizers in Dordrecht kunnen alles aan en u bent volledig ontzorgd. We nemen de grote werkzaamheden voor onze rekening, maar kunnen u ook helpen bij de details.

We zorgen ervoor dat uw spullen veilig worden ingepakt en het bedrijfspand snel en efficiënt wordt leeggemaakt. Indien gewenst, leggen wij ook vloeren, hangen we gordijnen op en worden de muren voorzien van verf, behang en wanddecoraties. Mochten er spullen niet mee gaan naar de nieuwe woning, kunnen wij deze spullen voor u wegbrengen. We zorgen voor een zorgeloze verhuisdag en ondersteunen u graag waar nodig.

Een snelle en accurate afhandeling met onze verhuizers in Dordrecht

Als verhuisbedrijf in Dordrecht zorgen we er graag voor dat u met een gerust hart kunt verhuizen. Met onze snelle en accurate afhandeling bieden wij u graag de beste verhuisservice in Dordrecht, zonder stress.

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z. Of dit nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en zorgen voor een professionele verhuizing.

Verhuisbedrijf Dordrecht

Voor onze zakelijke en particuliere klanten

Voor de verhuizing naar een nieuwe woning of appartement is Bravo Verhuizingen u graag van dienst. Ook voor de verhuizing van uw kantoor of bedrijfspand staan we voor u klaar. Als verhuisbedrijf in Dordrecht zorgen we ervoor dat u de werkzaamheden op kantoor zo snel mogelijk weer kunt hervatten.

Onze ervaren verhuizers in Dordrecht werken met professioneel verhuismateriaal. Hiermee beschermen we kwetsbaar apparatuur en de hoeken van muren. Zo minimaliseren we de kans op beschadigingen en hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Na de verhuizing zijn wij u ook graag van dienst bij de inrichting van het nieuwe bedrijfspand.

Senioren verhuizingen

Verhuisbedrijf Dordrecht

Naast het verhuizen van onze zakelijke klanten, zijn we ook gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Dit doen we maar al te graag en we helpen u van begin tot eind. Er gebeurt zo veel tijdens een verhuizing. Er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden, waardoor het een erg lastig proces kan zijn. Een verhuizing is meer dan een verplaatsing van uw inboedel. Wij doen daarom graag een stapje extra voor u. Op deze manier onderscheiden wij ons en helpen we u met onze services.

Extra verhuiswerkzaamheden

Met onze verhuisservice in Dordrecht bieden we diverse aanvullende diensten. Zo kunnen wij de gehele verhuizing tot in de kleinste details voor u verzorgen. Naast het transporteren van uw inboedel, bieden we ook extra verhuiswerkzaamheden:

  • In- en uitpakwerkzaamheden van al uw spullen. Van breekbare items, kleingoed, boeken, linnengoed of gewoon de complete inboedel.
  • (De)montage werkzaamheden. Onze verhuizers helpen u graag bij het monteren en demonteren van meubelen.
  • Schilderen en behangen. Onze professionele schilders frissen uw interieur weer helemaal op.
  • Vloer leggen. Wij leveren en leggen diverse soorten vloeren tegen een gunstige prijs.
  • Het ophangen van gordijnen, lamellen of raamvitrage. U kunt zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe woning.
  • Gebruik van opslagruimte. Voor een veilige tijdelijke opslag van uw spullen.
  • Leegruimen oude woning/pand. Voor oplevering zijn er bepaalde werkzaamheden die verricht moeten worden. Wij helpen u hier graag bij.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via E-mail, telefoon, WhatsApp of videobellen: helemaal wat u zelf het prettigste vindt.

Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een online offerte aanvragen. Ook komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt op deze manier een goed beeld van ons als bedrijf en wij van uw inboedel. Met onze persoonlijke benadering, uitstekende service en professionaliteit zorgen we voor een succesvolle verhuizing.

Altijd een gratis offerte bij ons!

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf