Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Verhuislift Breda

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

Woont u in Breda en bent u van plan om te gaan verhuizen? Of wilt u graag naar Breda verhuizen? Misschien is een verhuislift in Breda dan een handige oplossing. Want hoe dan ook, uw volledige huisraad moet mee. Van kasten tot televisie en van vazen tot bedden en banken. Maar wat als dit allemaal niet via de kleine lift of via de deur van uw nieuwe of oude woning past? Dan is er een veel makkelijkere oplossing: de verhuislift. Door een verhuislift te huren heeft u uw meubels en huisraad binnen korte tijd op de plek waar u ze hebben wilt. En dat voor een scherpe prijs. Lees er hier meer over.

Waarom een verhuislift huren in Breda?

Zeker in een stad met een historisch centrum zoals Breda is een degelijke, maar eenvoudige verhuislift vaak een goede oplossing om uw spullen makkelijk naar boven of beneden te krijgen. Maar ook als u bijvoorbeeld op de zesde etage van een flatgebouw aan de rand van de historische binnenstad van Breda woont is een verhuislift een welkome oplossing. Het bespaart u immers een hoop gesjouw en lichamelijke klachten. Door de verhuizing aan professionals over te laten is ook het vervoer van de spullen geen probleem. Zo beschikt Bravo Verhuizingen voor het vervoer van uw huisraad over bestelbussen en vrachtwagens.

Verhuislift Breda

De voordelen van een verhuislift huren in Breda

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het gesjouw volledig verleden tijd met een gehuurde verhuislift. Verder verzekeren wij u dat u geen risico loopt dat bij de verhuizing de woning wordt beschadigd. Indien u zelf met meubels gaat sjouwen is het mogelijk dat een muur of kozijn geraakt wordt, waarbij of uw meubelen of het huis schade oploopt. Door onze efficiënte aanpak bespaart u ook nog eens tijd en daarmee kosten. Als u uw verhuislift via ons huurt, nemen wij bovendien zelf verhuismateriaal, waaronder spanbanden en verhuisdekens, mee. En dat scheelt natuurlijk weer in de uiteindelijke verhuiskosten.

Tarieven verhuislift Breda

Wat het u kost om bij Bravo Verhuizingen een verhuislift te huren ziet u hieronder:

Verhuislift + 1 machinist€ 105,-per uur incl. BTW
Losse medewerker€ 45,-per uur incl. BTW

Service en gebruiksvriendelijkheid voorop

Bij Bravo Verhuizingen kennen we alle soorten verhuizingen op ons duimpje. Zo verzorgen wij niet alleen verhuizingen binnen de particuliere woningmarkt: wij hebben tevens ervaring in verhuizingen naar seniorenwoning of verzorgingstehuis.

Ook als u van plan bent om uw bedrijf te verhuizen naar een nieuw kantoorpand in of rond Breda, bent u bij ons verhuisbedrijf Breda aan het juiste adres. Onze professionele verhuizers helpen u graag zo efficiënt en discreet mogelijk. Wilt u dus een verhuislift huren voor in de regio van Breda of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan snel contact op met ons.

Altijd een gratis offerte bij ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf