Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuislift Dordrecht

Verhuislift Dordrecht

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

U wilt naar Dordrecht verhuizen, maar u twijfelt of u al uw spullen wel veilig naar de bovenste verdieping krijgt? Denk dan eens aan het huren van een verhuislift in de regio van Dordrecht. Bravo Verhuizingen biedt hiermee een makkelijke en snelle oplossing aan om uw zwaarste huisraad in mum van tijd boven te krijgen. Onze liften kunnen tot aan de zesde etage van een woning komen. Niet alleen verhuizen wij particulieren overigens. Ook als u met uw bedrijf een nieuw kantoorpand betrekt in of rond Dordrecht kunt u beroep dan op onze verhuislift en professionele verhuizers.

Verhuislift en verhuizers bij Dordrecht inhuren

Voor iedere verhuisklus in en rond Dordrecht is het mogelijk om de verhuislift in te schakelen. Naast de lift kunt u dus ook onze vakmensen inhuren. Zij zijn expert op het gebied om uw verhuizing snel en geruisloos te laten verlopen. Zo zorgen zij ervoor dat er bij het verhuizen niets breekt of beschadigd raakt. Met de grootste zorg beschermen wij uw spullen. Als u bovendien een verhuislift huurt bij ons, nemen wij zelf verhuisspullen mee zoals spanbanden en dekens om uw huisraad onbeschadigd boven te krijgen.

Verhuislift Dordrecht

Wanneer een verhuislift voor uw verhuizing in Dordrecht inschakelen

Een verhuizing met een verhuislift van en naar Dordrecht kan een vrij specifieke klus zijn waarbij het belangrijk is dat alles in weinig tijd van A naar B wordt getransporteerd. Zo kunt u niet alleen verhuislift bij ons inhuren, maar ook gebruikmaken van onze busjes en vrachtwagens. Op die manier hoeft u zelf niet te zorgen voor het transport van uw spullen en blijft alles droog en veilig bij het overbrengen ervan. Onze verhuislift kan tot 250 kilo in een keer tillen. Ideaal voor een zware kast of ander meubelstuk. De lift kan tot bij de zesde verdieping komen. Daarbij helpt het als er een groot raam of balkon aanwezig is, zo kunnen uw spullen nog sneller naar binnen gebracht worden.

Wat kost het om een verhuislift te huren?

Wat kost het bij Bravo Verhuizingen om een verhuislift te huren als u van of naar Dordrecht verhuist? In ieder geval niet veel, zoals u hieronder kunt lezen. Een ongeval zit natuurlijk in een klein hoekje, daarom is het verstandig om een machinist in te huren zodat u geen risico loopt. Voor iets meer dan honderd euro heeft u al een verhuislift met machinist bij ons gehuurd:

Verhuislift + 1 machinist€ 105,-per uur incl. BTW
Losse medewerker€ 45,-per uur incl. BTW

Enthousiast? Neem contact op met Bravo Verhuizingen

Wij begrijpen dat het verhuizen een tijdrovende en intensieve klus is waarbij het overzicht verliezen makkelijk is. Dankzij de ervaring van Bravo Verhuizingen ontlasten wij u dan ook bij uw verhuisklus en heeft u zelden de kopzorgen die bij het ‘doe-het-zelf-verhuizen’ komen kijken. Ons verhuisbedrijf Dordrecht staat graag voor u klaar. Ook zijn onze medewerkers voor een uurtarief extra in te huren. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

arrow-right