Verhuisbedrijf Breda

Bravo Verhuizingen is een full-service verhuisbedrijf in de regio Breda. Wij verzorgen niet alleen een snelle en uiterst zorgvuldige verhuizing van uw eigendommen; u kunt ook bij ons terecht voor allerlei aanvullende werkzaamheden zoals het opknappen en inrichten van uw nieuwe woning. Wij verhuizen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons verhuisbedrijf is met name actief in de omgeving van Breda, maar wij verzorgen ook verhuizingen naar andere delen van Nederland en zelfs naar het buitenland.

Full-service verhuisbedrijf Breda

Desgewenst nemen wij onze klanten al het werk uit handen. Wij verzorgen full-service verhuizingen in Breda en omgeving. Zo nemen wij de in- en uitpakwerkzaamheden voor onze rekening en kunt u ons inhuren om uw oude woning of bedrijfspand leeg te ruimen. Ons verhuisbedrijf verzorgt verder aanvullende werkzaamheden als vloeren leggen, gordijnen ophangen, schilderen en behangen. Bij Bravo Verhuizingen heeft u altijd één aanspreekpunt, waardoor u altijd verzekerd bent van heldere communicatie.

Particuliere verhuizing

Een verhuizing kan heel wat stress met zich meebrengen. Als u uw verhuizing laat verzorgen door Bravo Verhuizingen hoeft u zich echter nergens druk over te maken. Over de jaren heen heeft ons verhuisbedrijf heel wat verhuizingen in Breda en omstreken verzorgd. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt en uw spullen snel en onbeschadigd op hun nieuwe adres aankomen. Onze verhuisadviseur komt graag bij uw langs om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Extra werkzaamheden

Bravo Verhuizingen biedt een voordelige in- en uitpakservice voor al uw spullen: van breekbare items, kleingoed, linnengoed, boeken of gewoon de complete inboedel. Wij weten precies hoe we uw spullen veilig moeten inpakken. Ook voor extra werkzaamheden als het opknappen van uw nieuwe huis (denk aan schilderen, een vloer leggen of behangen) en het leegruimen van uw oude woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsverhuizingen

Bravo Verhuizingen is eveneens specialist in bedrijfsverhuizingen in Breda en omstreken. Wij verhuizen onder meer de inboedel van kantoren en machines van uiteenlopende werkplaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe werkplek zo snel mogelijk operationeel is en dat uw personeel zo min mogelijk last ondervindt van de verhuizing. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van professionele verhuismaterialen. Onze verhuizers werken efficiënt en discreet.

Verhuizing voor senioren en zorginstellingen

Gaat u verhuizen en kunt of wilt u niet alles zelf doen? Bravo Verhuizingen is een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor senioren en 55-plussers. Met onze verhuisservice kunnen wij echt álles voor u doen. Van verhuizen tot adressen wijzigen. Van schoonmaken tot omzetten van uw internetabonnement. Onze verhuisregisseurs denken met u mee en voeren uw verhuizing uit zoals ú wilt. U heeft geen omkijken meer naar uw verhuizing.

Wilt u een goed georganiseerde verhuizing naar een appartement, levensloopbestendige woning of woonzorgcentrum zonder stress? Alles wat u wilt, wordt efficiënt en toch heel persoonlijk door ons geregeld. Zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Makkelijker verhuizen kan niet.

Wij zijn geen gewoon verhuisbedrijf. Wij zijn dé verhuisregisseur voor senioren in Breda.

Verhuisbedrijf in Breda en omstreken

Wij zijn actief om u te helpen bij al uw verhuizingen in Breda en omgeving (Bavel, Gilze, Teteringen, Ulvenhout, Rijsbergen, Etten-Leur, Terheijden, Zevenbergen, Prinsenbeek en Zundert). Woont u in deze regio, dan reiken we u graag een hand aan bij het verhuizen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze verhuisservice en de aanvullende werkzaamheden van ons verhuisbedrijf in Breda? Of wilt u direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur? Neem dan contact op met Bravo Verhuizingen op 0168-700534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl. Wij zijn hét professionele verhuisbedrijf van Breda en omgeving.

Om uw persoonlijke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden we o.a. de volgende diensten aan

VERHUIZING PARTICULIER

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid.

Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

 

meer weten?

OPSLAG

Uw meubels verwarmd en beveiligd opslaan voor een korte of een lange periode.

Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen!

meer weten?