Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuisbedrijf Breda

Verhuisbedrijf Breda

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Wij verhuizen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons verhuisbedrijf is met name actief in de omgeving van Breda, maar wij verzorgen ook verhuizingen naar andere delen van Nederland en zelfs naar het buitenland.

Full-service verhuisbedrijf Breda

Desgewenst nemen wij onze klanten al het werk uit handen. Wij verzorgen full-service verhuizingen in Breda en omgeving. Zo nemen wij de in- en uitpakwerkzaamheden voor onze rekening en kunt u ons inhuren om uw oude woning of bedrijfspand leeg te ruimen. Ons verhuisbedrijf verzorgt verder aanvullende werkzaamheden als vloeren leggen, gordijnen ophangen, schilderen en behangen. Bij Bravo Verhuizingen heeft u altijd één aanspreekpunt, waardoor u altijd verzekerd bent van heldere communicatie.

Particuliere verhuizing

Een verhuizing kan heel wat stress met zich meebrengen. Als u uw verhuizing laat verzorgen door Bravo Verhuizingen hoeft u zich echter nergens druk over te maken. Over de jaren heen heeft ons verhuisbedrijf heel wat verhuizingen in Breda en omstreken verzorgd. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt en uw spullen snel en onbeschadigd op hun nieuwe adres aankomen. Onze verhuisadviseur komt graag bij uw langs om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Verhuisbedrijf Breda

Extra werkzaamheden

Bravo Verhuizingen biedt een voordelige in- en uitpakservice voor al uw spullen: van breekbare items, kleingoed, linnengoed, boeken of gewoon de complete inboedel. Wij weten precies hoe we uw spullen veilig moeten inpakken. Ook voor extra werkzaamheden als het opknappen van uw nieuwe huis (denk aan schilderen, een vloer leggen of behangen) en het leegruimen van uw oude woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsverhuizingen

Bravo Verhuizingen is eveneens specialist in bedrijfsverhuizingen in Breda en omstreken. Wij verhuizen onder meer de inboedel van kantoren en machines van uiteenlopende werkplaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe werkplek zo snel mogelijk operationeel is en dat uw personeel zo min mogelijk last ondervindt van de verhuizing. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van professionele verhuismaterialen. Onze verhuizers werken efficiënt en discreet.

Verhuisbedrijf Breda

Verhuizing voor senioren en zorginstellingen

Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Daarbij zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken.

Vooraf kunnen wij helpen met de stoffering van de nieuwe woning. Denk hierbij aan het leveren en leggen van vloeren (laminaat, vinyl en tapijt) het leveren en hangen van gordijnen, lamellen en vitrages. Maar ook behangen, schilderwerk, stucwerk en het leveren en plaatsen van kasten op maat behoort tot de mogelijkheden. Bij de verhuizing kunnen wij u tevens helpen met het selecteren in- en verpakken van te verhuizen bezittingen.

Onze 7 dagen service voorziet u in alles!

Verhuisbedrijf Breda

Verhuisbedrijf in Breda en omstreken

Wij zijn actief om u te helpen bij al uw verhuizingen in Breda en omgeving (Bavel, Gilze & Rijen, Teteringen, Ulvenhout, Rijsbergen, verhuisbedrijf Etten-Leur, Terheijden, Zevenbergen, Prinsenbeek, verhuisbedrijf Oosterhout en Zundert). Woont u in deze regio, dan reiken we u graag een hand aan bij het verhuizen.

Contact opnemen met ons verhuisbedrijf Breda

Wilt u meer informatie over onze verhuisservice en de aanvullende werkzaamheden van ons verhuisbedrijf in Breda? Of wilt u direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur? Neem dan contact op met Bravo Verhuizingen op 0168-700534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl

arrow-right