Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Vloeren leggen

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

HET LEVEREN EN LEGGEN VAN ALLE SOORTEN VLOEREN

Bravo Verhuizingen kan alles soorten vloeren voor u leveren & leggen tegen een gunstige prijs.

U kunt hierbij denk en aan laminaat, vinyl, pvc, tapijt en alle andere soorten vloeren. Wij laten deze leggen door een erkend bedrijf waardoor uw ook CBW garantie op uw aankoopt krijgt.

Heeft u een trap die opnieuw bekleed moet worden of u wilt een gietvloer? Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Wilt u deze laten leggen en combineren met onze andere werkzaamheden dan zorgen wij dat dat alles op tijd wordt geleverd en gelegd. Wij nemen de zorgen van u over en garanderen hiermee uw verhuisdatum.

Wilt u geen stress maar toch alles netjes geregeld? Bel Bravo Verhuizingen!

VINYL

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Onze vinylvloeren voldoen aan de eisen die de zorginstellingen stellen.

Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis. Voor pure luxe kunt u een keuze maken uit onze PVC vloeren collectie.

PARKET OF LAMINAAT

Bent u iemand die graag de look en feel van hout in uw huiskamer heeft? Dan komt u vrijwel altijd uit bij deze vloeren. Er zit echter wel een groot verschil in de keuze voor laminaat of parket, niet alleen in de prijs! Hoewel parket duurder is, gaat het ook veel langer mee (dankzij de slijtlaag). Een parketvloer schaft u dus meestal aan voor vele jaren, terwijl laminaat minder lang mooi blijft en ideaal is voor mensen die na een aantal jaren wel weer toe zijn aan iets anders. Dit geldt niet voor elke situatie; sommige parketsoorten zijn vanwege de zachte houtsoort erg gevoelig voor hakken, steentjes of vallend gereedschap.

Bent u dus die persoon die snel verveeld raakt en regelmatig iets anders wil? Dan is laminaat wellicht een betere keuze. Ook als de vloer intensief gebruikt wordt voor allerlei activiteiten is laminaat wellicht een goede keuze (vanwege de prijs en hardheid). Bent u meer van de klassieke, duurzame vloer bij matig intensief gebruik, dan is parket een uitstekende keuze!

PVC VLOEREN

Tegenwoordig zijn PVC vloeren nauwelijks te onderscheiden van parket, laminaat of betonvloeren. Ze hebben het voordeel dat ze erg goed isoleren, makkelijk met vloerverwarming te combineren zijn en zeer lang meegaan. Een praktische keuze dus, die tegenwoordig nauwelijks onderdoet aan andere (natuurlijke) vloeren. Bovendien makkelijk te reinigen en waterbestendig!

PVC heeft nog een voordeel ten opzichte van parket en laminaat: niet alleen houten motieven zijn mogelijk, maar bijvoorbeeld ook betonmotieven.

GIETVLOEREN

Gietvloeren zijn allang niet meer enkel voorbehouden aan kantoorpanden, sportzalen en fabrieksvloeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn ze niet kil of kaal, maar juist goed te combineren met andere elementen om een mooie sfeer te creëren. Een bijkomend voordeel van gietvloeren is dat ze dankzij de dunne laag uitstekend met vloerverwarming te combineren zijn. Ze zijn gemakkelijk te reinigen, geluiddempend en waterbestendig (keukens en badkamers). Praktisch dus en erg sfeervol mits goed gecombineerd!

Een gietvloer leggen is vakwerk. Er zijn slechts een aantal partijen in Nederland die dit voor particulieren op een verantwoorde manier kunnen doen. Wij zijn een van die partijen.

TAPIJT

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor de ene ruimte dan dat andere dat zijn. Dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt geplaatst wordt. Op deze manier kiest u een tapijt dat aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Altijd een gratis offerte bij ons!

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf