Verhuisbedrijf Etten-Leur

Gebruik maken van de verhuisservice van verhuisbedrijf Etten-Leur. Het zal de verhuizing zijn die u altijd bij blijft, in de positieve zin van het woord zal Bravo Verhuizingen u verrassen.

Als professionele verhuisservice begrijpen wij als geen ander dat er voor u veel komt kijken bij een aanstaande verhuizing. Een nieuwe omgeving en de vele zaken die u nog moet regelen voordat de dag van de werkelijke verhuizing aanbreekt.

Om u bij voorbaat al veel zorgen uit handen te nemen bieden wij een allround verhuisservice aan. Nog voordat wij u van A naar B verhuizen kunt u al gebruik maken van onze extra diensten.

Zo weet u precies waar u aan toe bent. En wij ook.

Extra werkzaamheden verhuisbedrijf Etten-Leur

De extra werkzaamheden die wij aanbieden maken uw verhuizing nog eenvoudiger. Wij nemen niet alleen het vervoeren van uw bezittingen voor onze rekening; onze verhuizers zorgen desgewenst ook voor het (de)monteren van meubilair en wij pakken uw spullen in en uit. Onze verhuisadviseur in Etten-Leur maakt een afspraak met u, brengt al uw wensen en eisen in beeld en legt deze vast. Duidelijke afspraken staan namelijk óók aan het begin van een zorgeloze verhuisdag.

Woningverhuizing

Ons verhuisbedrijf is een bekende naam in Etten-Leur en omstreken. Over de jaren heen hebben wij heel wat woningverhuizingen verzorgd. Onze klanten blijven bij ons terugkomen vanwege onze uitstekende service en gestructureerde werkwijze. Wij maken heldere afspraken en zorgen er vervolgens ook voor dat wij die nakomen. Indien gewenst verzorgen wij extra werkzaamheden als het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woonruimte of het leegruimen van uw oude huis. Ook voor verhuisspullen kunt u bij ons terecht, deze zijn zowel te koop als te huur.

Bedrijfsverhuizing

Zoekt u een specialist in bedrijfsverhuizingen, die u hier uitstekend mee van dienst kan zijn? Bravo Verhuizing uit omgeving Etten-Leur beschikt over een uitgebreide ervaring. We verhuizen kleine bedrijven en grote bedrijven, zowel intern als extern. Staat er een interne bedrijfsverhuizing gepland en zoekt u naar de juiste ondersteuning, of bent u op zoek naar een specialist die uw externe verhuizing vorm kan geven? Wij zijn u graag van dienst, onze expertise en ervaring maakt ons tot de ideale partner voor bedrijfsverhuizingen.

Uiteraard kunnen we u uitstekend van dienst zijn met bedrijfsverhuizingen in Etten-Leur en omstreken, net als in andere delen van het land. Daarnaast richten we ons op de volgende specialiteiten:

  • Interne bedrijfsverhuizingen
  • Inpakwerkzaamheden
  • Montage en demontage
  • Technische klussen

Senioren Verhuizingen

Dit doen we maar al te graag. We staan voor iedereen klaar en ontzorgen u dus ook graag op deze spannende dag. Omdat de verhuizing is meer is dan uw spullen verplaatsen van A naar B doen wij ook een stap meer. Vooraf kunnen wij helpen met de stoffering van de nieuwe woning. Denk hierbij aan het leveren en leggen van vloeren (laminaat, vinyl en tapijt) het leveren en hangen van gordijnen, lamellen en vitrages. Maar ook behangen, schilderwerk, stucwerk en het leveren en plaatsen van kasten op maat behoort tot de mogelijkheden. Bij de verhuizing kunnen wij u tevens helpen met het selecteren in- en verpakken van te verhuizen bezittingen in Etten-Leur.

Kosten van uw verhuizing in Etten-Leur?

Benieuwd hoe uw verhuizing eruit komt te zien en waar u qua kosten rekening mee dient te houden? U kunt aan de hand van specifieke informatie over uw situatie een gerichte offerte aanvragen, die we u zo snel mogelijk uitbrengen. U weet op die manier meteen waar u aan toe bent, zodat u een beeld heeft van de kosten en mogelijkheden.

Wilt u weten wat u van ons als specialistisch verhuisbedrijf kunt verwachten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

Particuliere

Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid. Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

Opslag

van klein tot groot

Met uw extra opslagruimte van Bravo Verhuizingen in Zevenbergen bergt u al uw spullen veilig op.

Senioren

Verhuizingen

Verhuizen naar een seniorenwoning, verzorgingstehuis of aanleunwoning?

Waar mogen wij u naartoe verhuizen?
Contactinformatie
info@bravoverhuizingen.nl
Bel ons: 0168 - 700 534