Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuisbedrijf Waalwijk

Verhuisbedrijf Waalwijk

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Verhuisbedrijf Waalwijk van A t/m Z

Bravo Verhuizingen is meer dan een verhuisbedrijf. Wij bieden een totaalpakket waarbij wij onze particuliere en zakelijke klanten al het werk uit handen nemen. Onze professionele verhuizers behandelen uw kostbare bezittingen met de grootst mogelijke zorg. Elke verhuizing is maatwerk, maar door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het proces soepel en snel verloopt. Ons verhuisbedrijf is vooral actief in Waalwijk en andere delen van Noord-Brabant, maar als uw nieuwe woonplaats in een andere provincie of in het buitenland ligt kunt u ook bij ons terecht.

Full-service verhuisbedrijf Waalwijk

Desgewenst nemen wij onze klanten al het werk uit handen. Wij verzorgen full-service verhuizingen in Breda en omgeving. Zo nemen wij de in- en uitpakwerkzaamheden voor onze rekening en kunt u ons inhuren om uw oude woning of bedrijfspand leeg te ruimen. Ons verhuisbedrijf verzorgt verder aanvullende werkzaamheden als vloeren leggen, gordijnen ophangen, schilderen en behangen. Bij Bravo Verhuizingen heeft u altijd één aanspreekpunt, waardoor u altijd verzekerd bent van heldere communicatie.

Verhuisbedrijf Waalwijk

Woningverhuizing

Ons verhuisbedrijf is een bekende naam in Waalwijk en omstreken. Over de jaren heen hebben wij heel wat woningverhuizingen verzorgd. Onze klanten blijven bij ons terugkomen vanwege onze uitstekende service en gestructureerde werkwijze. Wij maken heldere afspraken en zorgen er vervolgens ook voor dat wij die nakomen. Onze eigen verhuisadviseur gaat met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken en deze vast te leggen. Indien gewenst verzorgen wij extra werkzaamheden als het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woonruimte of het leegruimen van uw oude huis.

Verhuizing kantoor- of bedrijfspand

Laat de verhuizing naar uw nieuwe kantoor of bedrijfspand verzorgen door Bravo Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat de overlast tot een absoluut minimum beperkt wordt. Wij maken gebruik van moderne verhuismaterialen en onze nette verhuizers werken snel en discreet. Met verpakkingsmaterialen worden uw bezittingen en de muren van het pand beschermd tegen beschadigingen. Extra werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder meer schoonmaakwerk en het schoon opleveren van uw oude kantoor of bedrijfspand.

Verhuisbedrijf Waalwijk

Verhuizing voor senioren en zorginstellingen

Seniorenverhuizingen is onze specialisatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u volledig ontzorgen. Uw nieuwe huis of appartement (in een zorginstelling) inrichten en stofferen maakt onze dienst uniek. Binnen enkele dagen schakelen we al onze contact in om alles voor u te regelen. Van laminaat tot Vinyl op de vloer en van schilderwerk tot stucwerk. Wij adviseren en regelen dit helemaal.

Onze 7 dagen service voorziet u in alles!

Verhuisbedrijf Waalwijk

Afspraak met de verhuisadviseur

Neem contact op met Bravo verhuizingen als u een afspraak wilt maken met onze verhuisadviseur. Als u in Waalwijk en omgeving woont komt de adviseur graag bij u langs om uw wensen op een rijtje te zetten. Ons verhuisbedrijf is bereikbaar op telefoonnummer 0168 - 700 534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl.

arrow-right