Verhuisbedrijf Waalwijk van A t/m Z

Bravo Verhuizingen is meer dan een verhuisbedrijf. Wij bieden een totaalpakket waarbij wij onze particuliere en zakelijke klanten al het werk uit handen nemen. Onze professionele verhuizers behandelen uw kostbare bezittingen met de grootst mogelijke zorg. Elke verhuizing is maatwerk, maar door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het proces soepel en snel verloopt. Ons verhuisbedrijf is vooral actief in Waalwijk en andere delen van Noord-Brabant, maar als uw nieuwe woonplaats in een andere provincie of in het buitenland ligt kunt u ook bij ons terecht.

Full-service verhuisbedrijf Waalwijk

Desgewenst nemen wij onze klanten al het werk uit handen. Wij verzorgen full-service verhuizingen in Breda en omgeving. Zo nemen wij de in- en uitpakwerkzaamheden voor onze rekening en kunt u ons inhuren om uw oude woning of bedrijfspand leeg te ruimen. Ons verhuisbedrijf verzorgt verder aanvullende werkzaamheden als vloeren leggen, gordijnen ophangen, schilderen en behangen. Bij Bravo Verhuizingen heeft u altijd één aanspreekpunt, waardoor u altijd verzekerd bent van heldere communicatie.

Woningverhuizing

Ons verhuisbedrijf is een bekende naam in Waalwijk en omstreken. Over de jaren heen hebben wij heel wat woningverhuizingen verzorgd. Onze klanten blijven bij ons terugkomen vanwege onze uitstekende service en gestructureerde werkwijze. Wij maken heldere afspraken en zorgen er vervolgens ook voor dat wij die nakomen. Onze eigen verhuisadviseur gaat met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken en deze vast te leggen. Indien gewenst verzorgen wij extra werkzaamheden als het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woonruimte of het leegruimen van uw oude huis.

Verhuizing kantoor- of bedrijfspand

Laat de verhuizing naar uw nieuwe kantoor of bedrijfspand verzorgen door Bravo Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat de overlast tot een absoluut minimum beperkt wordt. Wij maken gebruik van moderne verhuismaterialen en onze nette verhuizers werken snel en discreet. Met verpakkingsmaterialen worden uw bezittingen en de muren van het pand beschermd tegen beschadigingen. Extra werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder meer schoonmaakwerk en het schoon opleveren van uw oude kantoor of bedrijfspand.

Zakelijke verhuizing

Verhuizing voor senioren en zorginstellingen

Gaat u verhuizen en kunt of wilt u niet alles zelf doen? Bravo Verhuizingen is een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor senioren en 55-plussers. Met onze verhuisservice kunnen wij echt álles voor u doen. Van verhuizen tot adressen wijzigen. Van schoonmaken tot omzetten van uw internetabonnement. Onze verhuisregisseurs denken met u mee en voeren uw verhuizing uit zoals ú wilt. U heeft geen omkijken meer naar uw verhuizing.

Wilt u een goed georganiseerde verhuizing naar een appartement, levensloopbestendige woning of woonzorgcentrum zonder stress? Alles wat u wilt, wordt efficiënt en toch heel persoonlijk door ons geregeld. Zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Makkelijker verhuizen kan niet.

Wij zijn geen gewoon verhuisbedrijf. Wij zijn dé verhuisregisseur voor senioren in Waalwijk.

Afspraak met de verhuisadviseur

Neem contact op met Bravo verhuizingen als u een afspraak wilt maken met onze verhuisadviseur. Als u in Waalwijk en omgeving woont komt de adviseur graag bij u langs om uw wensen op een rijtje te zetten. Ons verhuisbedrijf is bereikbaar op telefoonnummer 0168-700534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl.

Bel Direct 0168 – 700 534
E-mail ons