Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuislift Roosendaal

Verhuislift Roosendaal

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Bent u van plan om binnenkort vanuit of juist naar Roosendaal te verhuizen. Misschien is een verhuislift huren in Roosendaal dan een goed idee! Want heeft u dan al nagedacht over het vervoeren van uw huisraad en het herinrichten van uw nieuwe woning? Wat als dit alles niet door de deur gaat passen of via de kleine lift in uw oude of nieuwe appartement past? Daar heeft Bravo Verhuizingen een huurbare verhuislift voor. Door een verhuislift bij ons te huren krijgt u binnen no time alle spullen op de juiste plaats voor een scherpe prijs. Ook kunt u daar de hulp van onze ervaren medewerkers bij inschakelen.

Een verhuislift huren in Roosendaal: de mogelijkheden

Heeft u inderdaad hulp nodig bij het verhuizen van uw spullen in en rondom Roosendaal? Waarschijnlijk lukt het u nog wel om de kleinere kasten of televisie naar boven te sjouwen. Maar een grote kast of het bed is al een ander verhaal.

Daarom is het verstandig om ongelukken te voorkomen en erkend verhuisbedrijf in te schakelen. Naast onze vakmensen heeft Bravo Verhuizingen ook de nodige ervaring met verhuizingen in alle soorten en maten. Wij beschikken tevens over het juiste materiaal om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zo hebben wij verhuisdekens en spanbanden waarmee we uw spullen kunnen beschermen tegen vallen of stoten. Ook verzekeren wij u dat onze mensen zorgvuldig en efficiënt te werk gaan, waardoor u bijna niets van ze merkt en al uw spullen heel blijven. Een beschadiging van uw spullen, oude of nieuwe woning steekt immers in een klein hoekje als u het zelf probeert.

Verhuislift Roosendaal

Tarieven verhuislift Roosendaal

Wat kost het u eigenlijk om bij Bravo Verhuizingen een verhuislift te huren? Naast onze verhuislift kunt ook altijd nog een extra medewerker inhuren voor het verplaatsen van uw huisraad. Hieronder kunt u de mogelijkheden en prijzen zien:

Verhuislift + 1 machinist€ 105,-per uur incl. BTW
Losse medewerker€ 45,-per uur incl. BTW

Een lift gehuurd. En nu

Top. U heeft een verhuisbedrijf inclusief lift ingeschakeld. Maar wat kunt u dan van ons veerwachten? In feite is de verhuislift niet veel meer dan een verplaatsbare lift met een lange uitschuifbare ladder en een platform. Het platform wordt aangestuurd door een motor en kan hierdoor omhoog en omlaag bewegen. Dit platform kan bovendien flink wat kilo’s aan: onze verhuisliften kunnen tot 250 kilogram tillen. Dit is ongeveer het gewicht van een kleine piano. Het platform kan vervolgens tot aan het raam of balkon komen, waardoor eenvoudig laden en lossen mogelijk is.

Uw verhuizing in goede banen leiden?

Gaat u dus in of rondom Roosendaal wonen en wilt u zo vlekkeloos en eenvoudig mogelijk verhuizen? En wilt u uw meubels en andere huisraad zonder brokken boven krijgen? Neem dan contact op met Bravo Verhuizingen en huur vandaag nog de verhuislift en onze professionele werknemers in.

Ook is het mogelijk om gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast kunnen we u ook volledig ontzorgen met ons verhuisbedrijf Roosendaal.

arrow-right