Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Diensten » Senioren Verhuizingen

Senioren Verhuizingen

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Daarbij zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken.

Vooraf kunnen wij helpen met de stoffering van de nieuwe woning. Denk hierbij aan het leveren en leggen van vloeren (laminaat, vinyl en tapijt) het leveren en hangen van gordijnen, lamellen en vitrages. Maar ook behangen, schilderwerk en het leveren en plaatsen van kasten op maat behoort tot de mogelijkheden. Bij de verhuizing kunnen wij u tevens helpen met het selecteren in- en verpakken van te verhuizen bezittingen.

Na het verhuizen naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis staan de plantjes weer in de vensterbank, hangen schilderijen en foto’s weer aan de muur, is de televisie aangesloten en geprogrammeerd, zijn de kasten nagenoeg identiek ingericht en het bed netjes opgemaakt. Wij bieden alle mogelijkheden en u kiest wat u door ons wilt laten uitvoeren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer weten of wilt u graag dat we bij u langs komen voor meer informatie of een offerte? Wij horen we graag van u!

arrow-right