Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Erkend Verhuizer

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.

Bravo Verhuizingen is aangesloten bij het keurmerk Erkend Verhuizer. Dit betekent dat we als verhuisbedrijf zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkend Verhuizers. We voldoen aan de strengste normen en eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu, verzekeringen en veel meer. En daar zijn we trots op!

Bravo Verhuizingen als uw Erkend Verhuisbedrijf

Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Er moet aan zoveel zaken gedacht worden en er moet met zorg worden omgegaan met alle spullen. Waardevolle en persoonlijke bezittingen uit handen geven is niet makkelijk. Als Erkend Verhuizer begrijpen we dit als geen ander. Ons team is hierin getraind en gaat met veel zorgvuldigheid te werk. 

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, worden wij regelmatig gecontroleerd op materiaal, zoals heftrucks en verhuisliften, maar ook op ons personeel. Zij zijn opgeleid en in het bezit van een verhuisdiploma. 

De voordelen voor u

Doordat wij dit certificaat hebben behaald kunt u rekenen op een zorgeloze verhuizing en een aantal belangrijke garanties:

  • Uw inboedel is standaard (all-risk) verzekerd tot €100.000 en dit bedrag is eenvoudig te verhogen
  • Uw woning is verzekerd tegen eventuele schade
  • U kunt gebruikmaken van een onafhankelijke geschillencommissie
  • U bent ervan verzekerd dat uw verhuizing wordt uitgevoerd
  • Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen
  • De verhuizing wordt uitgevoerd door vakkundige en opgeleide verhuisexperts

Laat u ontzorgen door Bravo Verhuizingen!

Van uw verhuizing een zorgeloos moment maken? Laat ons u helpen! Bij Bravo Verhuizingen bent u zeker van alle voordelen van een Erkend Verhuizer met daarbij ervaren en gezellige verhuizers die uw verhuizing tot een goed einde brengen.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan!

Altijd een gratis offerte bij ons!

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf