BRAVO VERHUIZINGEN, MEER DAN ALLEEN EEN VERHUISBEDRIJF!

Bravo Verhuizingen B.V. is een familie bedrijf met oog voor detail, aandacht voor het milieu en maatschappij. Met onze hechte groep vaste medewerkers voeren wij meerdere verhuizingen per dag uit en streven naar een 100% tevredenheid.

Uw voordeel

  • Wij streven ernaar om ons contact met u als klant zo kort mogelijk te houden en altijd een vast aanspreekpunt te geven. Onze vaste verhuisdirigent kan samen met u alle stappen van de verhuizing doorlopen.
  • Wij hebben alle faciliteiten voor uw verhuizing en randzaken onder 1 dak.
  • Onze vaste medewerkers zorgen voor professionele verhuizing en een gezellige dag.

De eigenaar

Benjamin Boxma

Familieman met 3 kinderen en ondernemer in hart en nieren.

Personeel

Onze verhuizers werken altijd in een vast team wat ervoor zorgt dat ze perfect op elkaar zijn ingespeeld. Dit zorgt voor een snelle, schadevrij maar ook zeker gezellige verhuizing.

Onze kantoor medewerkers zorgen ervoor dat u altijd netjes en correct te woord wordt gestaan aan de telefoon. Ook verzorgen zij de agenda voor de offertes en verhuizingen.

Onze magazijnmedewerkers/klusjes mannen verzorgen de interne opslag, ontvangst, afvoer en onderhoud. Zij zorgen er ook voor dat ons wagenpark goed wordt onderhouden en schoon voor de dag komt. De klusjesman kan ook worden ingezet bij u thuis voor extra werkzaamheden.