Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Over Bravo Verhuizingen

Je bent hier: Home » Over Bravo Verhuizingen

Bravo Verhuizingen B.V. is een familie bedrijf met oog voor detail, aandacht voor het milieu en maatschappij. Met onze hechte groep vaste medewerkers voeren wij meerdere verhuizingen per dag uit en streven naar een 100% tevredenheid.

Uw voordeel

  • Wij streven ernaar om ons contact met u als klant zo kort mogelijk te houden en altijd een vast aanspreekpunt te geven. Onze vaste verhuisdirigent kan samen met u alle stappen van de verhuizing doorlopen.
  • Wij hebben alle faciliteiten voor uw verhuizing en randzaken onder 1 dak.
  • Onze vaste medewerkers zorgen voor een professionele verhuizing en een gezellige dag.

De eigenaar

Benjamin Boxma, familieman met 3 kinderen en ondernemer in hart en nieren.

Personeel

Onze verhuizers werken altijd in een vast team wat ervoor zorgt dat ze perfect op elkaar zijn ingespeeld. Dit zorgt voor een snelle, schadevrij maar ook zeker gezellige verhuizing.

Onze magazijnmedewerkers/klusjes mannen verzorgen de interne opslag, ontvangst, afvoer en onderhoud. Zij zorgen er ook voor dat ons wagenpark goed wordt onderhouden en schoon voor de dag komt. De klusjesman kan ook worden ingezet bij u thuis voor extra werkzaamheden.

Benjamin

Eigenaar

Bravo Verhuizingen Offerte Videogesprek

De verhuizers zelf waren een goed samenwerkend en erg vriendelijk team. Zij waren op tijd en hebben gezorgd dat onze inboedel snel en accuraat werd vervoerd en op de door ons aangegeven plaatsen werd neergezet.

Sirelo.nl Review

“Onze kantoor medewerkers zorgen ervoor dat u altijd netjes en correct te woord wordt gestaan aan de telefoon. Ook verzorgen zij de agenda voor de offertes en verhuizingen.”

Rebecca

(Finance) Office manager

Livia

Verhuisdirigent

Kelly

Verhuisdirigent

Uw verhuizing, onze zorg!

Dit is niet alleen maar iets wat we graag aan de hele wereld laten weten maar dit is zeker ook wat u zult ervaren na contact te hebben opgenomen met ons.

“Ons team met bevlogen en enthousiaste medewerkers gaat voortvarend maar toch zeer zorgvuldig om met uw belangrijke eigendommen. Met respect voor de (emotionele) waarde van uw spullen winnen we uw vertrouwen voor een succesvolle verhuizing”

Benjamin Boxma

Eigenaar / Verhuisdirigent

Bel me terug!

Vandaag nog contact met ons, dat kan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.