Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Verhuisbedrijf Zevenbergen

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

Verhuisbedrijf Zevenbergen – Makkelijker verhuizen kan niet!

Als Erkende Verhuizer is Bravo Verhuizingen een totaalaanbieder van diensten op het gebied van verhuizen in Zevenbergen. Onze belangrijkste activiteit is natuurlijk het verhuizen van uw spullen. Wilt u het liever zelf doen? In dat geval kunt u bij ons terecht voor handige hulpmiddelen zoals verhuisdozen, inpak- en beschermfolie, meubelrollers of beschermboxen. Ook voor goederen- en archiefopslag of opslag van uw inboedel bent u bij ons aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf is vooral actief in Zevenbergen en andere delen van Noord-Brabant, maar als uw nieuwe woonplaats in een andere provincie of in het buitenland ligt kunt u ook bij ons terecht.

Maatwerk door ons verhuisbedrijf in Zevenbergen

Natuurlijk bepaalt u zelf wat u wilt uitbesteden aan de Erkende Verhuizer. Ja, u leest het goed. Door te kiezen voor een Erkende Verhuizer, kiest u op voorhand voor een zorgeloze verhuisdag. Dat is belangrijk, want na de verhuisdag heeft u nog voldoende te doen. Samen met een verhuisadviseur van Bravo Verhuizingen bespreekt u wat u zelf gaat doen, welke verhuismaterialen u daar eventueel voor nodig heeft en wat de rol van ons verhuisbedrijf wordt. Duidelijke afspraken staan namelijk óók aan het begin van een zorgeloze verhuisdag.

Verhuisbedrijf Zevenbergen

Particuliere verhuizing van A naar B

U kunt Bravo Verhuizingen inschakelen voor het vervoeren van uw inboedel, voor het transporteren van enkele zware meubelstukken (zoals piano`s / vleugels of zware kasten) of een totaaloplossing voor uw verhuizing. Over de jaren heen heeft ons verhuisbedrijf in Zevenbergen en omgeving veel particuliere klanten verhuisd. Doordat wij duidelijke afspraken maken en deze vervolgens ook nakomen, komen veel klanten op een later moment weer bij ons terug.

Verhuisbedrijf Zevenbergen

Bedrijfsverhuizingen

Wij verzorgen desgewenst ook de (de)montage werkzaamheden. Tevens kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren van zowel breekbare items, kleingoed, linnengoed, boeken of de gehele inboedel. Indien gewenst verzorgen wij extra werkzaamheden als het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woning of het leegruimen van uw oude woning.

Verhuisbedrijf Zevenbergen

Zakelijke verhuizing door ons verhuisbedrijf Zevenbergen

Stil staan kost geld. Iedere dag dat uw bedrijf geen productie kan draaien kost handenvol geld. Bij een bedrijfsverhuizing is het daarom van groot belang dat de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Bravo Verhuizingen heeft de kennis, ervaring en het verhuismaterieel in huis om uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Van Zevenbergen tot de grote stad, wij zijn er voor uw (interne) bedrijfsverhuizing. De voorbereiding is van essentieel belang. Net zoals bij elke verhuizing, moet de inboedel geïnventariseerd worden. Daarnaast is het ook erg belangrijk om de werkzaamheden van verschillenden personen/afdelingen in kaart te brengen.

Senioren Verhuizingen

Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen in de regio Zevenbergen. Daarbij zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken.

Vooraf kunnen wij helpen met de stoffering van de nieuwe woning. Denk hierbij aan het leveren en leggen van vloeren (laminaat, vinyl en tapijt) het leveren en hangen van gordijnen, lamellen en vitrages. Maar ook behangen, schilderwerk, stucwerk en het leveren en plaatsen van kasten op maat behoort tot de mogelijkheden. Bij de verhuizing kunnen wij u tevens helpen met het selecteren in- en verpakken van te verhuizen bezittingen.

Verhuisbedrijf Zevenbergen

Afspraak maken

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een verhuizing in Zevenbergen en omstreken? Wilt u meer informatie over de aanvullende werkzaamheden die ons verhuisbedrijf biedt? Of wilt u direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur? Neem dan contact op met Bravo Verhuizingen op telefoonnummer 0168-700534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl.

Altijd een gratis offerte bij ons!

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf