Gaat u verhuizen van of naar Oudenbosch, maar twijfelt u of u het zelf aankunt? Twijfel niet langer en ga voor zekerheid, kies een verhuislift die u helpt bij uw verhuizing. Niet alleen bespaart u daardoor op de tijd en moeite, uw spullen worden ook nog een veilig van A naar B verplaatst. Hier leest u meer over de voordelen van het inhuren van een verhuislift voor een verhuisklus van of naar Oudenbosch. Ook kunt u een verhuislift via Bravo Verhuizingen inhuren voor een klus in de regio van Oudenbosch.

Het voordeel van een verhuislift in Oudenbosch

De verhuisliften van Bravo Verhuizingen kunnen een maximum gewicht van 250 kilo aan. Wij verzekeren u dat dat betekent dat onze verhuislift ieder soort huisraad kan tillen voor uw verhuizing van of naar Oudenbosch. Of dat nu in het centrum is of net iets daarbuiten is geen probleem voor ons bedrijf. Wij komen in principe op iedere plek. Ook zijn wij bekend met verschillende type woningen. Een bed naar de bovenste verdieping van een woning of een galerijflat takelen maakt voor ons niets uit. Ook is het mogelijk om bij de verhuislift in of rondom Oudenbosch een van onze professionele verhuizers in te huren. U bespaart uzelf op die manier mogelijk rug- of tilkrachten en eventueel bijkomende schade aan uw woning of huisraad.

Veilig verhuizen met een verhuislift in Oudenbosch

Een verhuislift in of rondom Oudenbosch inschakelen neemt u flink wat sjouwwerk uit handen dus. Die tijd kunt u vervolgens weer goed gebruiken voor het klussen in uw nieuwe woning. Het team van Bravo Verhuizingen bestaat uit echte professionals en een uitgebreid wagenpark met diverse vrachtwagens en busjes. Zo wordt uw huisraad veilig vervoerd. Als u bovendien een verhuislift van ons inhuurt, zijn daar ook val- en stoot dekens en veiligheidsbanden inclusief bij geleverd. Zo weet u zeker dat uw kostbare spullen veilig verplaatst worden.

Wat kost een verhuislift inhuren?

Bent u inderdaad op zoek naar een verhuislift voor een verhuisklus in de regio van Oudenbosch? U leest hieronder tegen welk bedrag al een verhuislift met een van onze verhuizers kunt inhuren.

Verhuislift + 1 machinist € 105,- per uur incl. BTW
Losse medewerker € 45,- per uur incl. BTW

Geen klus is Bravo Verhuizingen te zwaar

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen is geen enkele klus te zwaar voor Bravo Verhuizingen. Inmiddels is het goed mogelijk dat u onze busjes of vrachtwagens door heel West- en Midden-Brabant tegenkomt. Gaat u verhuizen van of naar Oudenbosch en zoekt u nog een geschikt verhuisbedrijf? Denk dan aan ons. Heeft u inderdaad interesse om van onze diensten gebruik te maken, dan kunt u vandaag nog vrijblijvend een offerte opvragen of contact opnemen met Bravo Verhuizingen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen.

Particuliere

Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid. Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

Opslag

van klein tot groot

Met uw extra opslagruimte van Bravo Verhuizingen in Zevenbergen bergt u al uw spullen veilig op.

Senioren

Verhuizingen

Verhuizen naar een seniorenwoning, verzorgingstehuis of aanleunwoning?

Waar mogen wij u naartoe verhuizen?
Contactinformatie
info@bravoverhuizingen.nl
Bel ons: 0168 - 700 534