Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Ontruiming

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

Een ontruiming kan plaatsvinden om veel verschillende redenen. Wat die van u ook is, een verhuisbedrijf dat hierbij als betrouwbare en prettige partner kan optreden is dan heel welkom. Met onze jarenlange ervaring hierin zijn we discreet, snel en kundig om u weer verder te helpen.

Ontruiming

Verschillende redenen voor een ontruiming

  • Kleiner wonen (opruimen van restboedel en bezemschoon opleveren woning);
  • Overlijden (leeg ruimen gehele woning, afvoeren afval en bezemschoon opleveren);
  • Emigreren (opruimen restboedel en afvoeren afval);
  • Gedwongen ontruiming (dit gaat in overleg met schuldeiser);
  • Spoed ontruiming;
  • Ontruiming bedrijf.

Kleiner wonen

Gaat u verhuizen en kleiner wonen, dan kan het zijn dat er veel spullen overblijven na de verhuizing die niet mee kunnen naar de nieuwe woning. Wij kunnen u hierbij helpen om te kijken wat er nog bruikbaar is en wat niet. Aan de hand daarvan maken wij een offerte op en ruimen wij de woning na de verhuizing helemaal leeg en leveren deze bezemschoon op.

Overlijden

Krijgt u te maken met een overlijden dan komt u samen met familie om te rouwen. Daarnaast moet u ook nog bespreken wat de volgende stappen zijn om de woning leeg te ruimen. Vaak is familie die bepaalde stukken willen hebben omdat ze deze goed kunnen gebruiken of omdat ze emotionele waarde hebben.

Wij zeggen altijd tegen u als klant, neem mee wat u mee wilt nemen en breng dit goed in kaart. Wij kunnen dan beter bepalen wat er achter blijft en wat onze werkzaamheden zijn. Wij ruimen de woning helemaal leeg en leveren deze bezemschoon op.

Als u de woning op moet leveren aan een woningcorporatie of verhuurder en er zijn nog bepaalde werkzaamheden die verricht moeten worden voor de opleveren dan kunnen wij u hierbij helpen.

Emigreren

Wanneer u gaat emigreren dan neemt u vaak niet al uw meubels en huisraad mee. Wij kunnen u naast de verhuizing ook helpen deze spullen op te ruimen.

Gedwongen ontruiming

Soms kan het gebeuren dat mensen om welke reden dan ook gedwongen ontruimd moeten worden. Wij bij Bravo verhuizingen verzorgen deze werkzaamheden netjes en discreet.

Iedere situatie is anders en iedere ontruiming heeft zijn verhaal. Sommige verhalen zijn heel moeilijk maar ook dan staan wij er om ons werk te kunnen doen. Wij werken in opdracht van gemeente, notarissen, deurwaarde en andere instanties.

Wij bieden de mogelijkheid aan de goederen van waarde op te laten slaan of om afval ter plaatse af te voeren. Op deze manier krijgen we niet onnodig veel spullen die opgeslagen moeten worden terwijl dit niet afweegt tegen de kosten van de opslag.

Spoed ontruiming

Een zorgappartement moet altijd op zeer kort termijn worden leeg geruimd. Vaak krijgt u hier maar 3 dagen voor. U heeft in zo een situatie al genoeg te regelen. Wij kunnen u hierbij helpen op kort termijn.

Neem contact met ons op.

Ontruiming van uw zakelijk pand

Bravo Verhuizingen kan u helpen bij het leeg ruimen van uw bedrijfspand. Ook kunnen wij het pand na afloop laten schoon maken als dit nodig zou zijn.

Door onze ervaring weten wij hoe we discreet om moeten gaan met betrekking tot het leeg ruimen van een pand. Het kan ook zijn dat uw bedrijf zich in een verzamelgebouw bevindt. U moet er toch niet aan denken dat daar mensen rond lopen die niet netjes en discreet zijn. Deze mensen zijn wel aan het werk voor uw bedrijf. Met onze zakelijke verhuizing is dit geen enkel probleem!

Wij kunnen garanderen dat dit bij ons niet het geval is. Onze medewerkers zijn beleefd, verzorgd en discreet. Op deze manier weet niemand of wij aan het leeg ruimen zijn of aan het verhuizen. Uw bedrijf zal geen negatieve reactie krijgen van ons werk.

Altijd een gratis offerte bij ons!

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf