Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Senioren Verhuizing

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

Het proces van verhuizen kan voor iedereen een uitdaging zijn, maar voor senioren brengt het vaak extra zorgen met zich mee. Senioren verhuizingen brengen specifieke uitdagingen met zich mee, zoals emotionele banden met het oude huis, het beheer van fysieke gezondheidsproblemen en het sorteren van jarenlange bezittingen. Gelukkig begrijpen wij van Bravo Verhuizingen dat een senioren verhuizing meer is dan alleen het fysiek overbrengen van huisraad van A naar B. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en expertise. We begrijpen de specifieke behoeften en hebben een team van professionals dat getraind is om met zorg en aandacht te handelen.

Senioren Verhuizing die blij zijn na hun verhuizing naar een zorginstelling

Aanvullende diensten senioren verhuizing

Elke verhuizing is uniek en dit geldt zeker ook voor een senioren verhuizing. Wij nemen de tijd om op voorhand specifieke wensen door te nemen en passen onze service daarop aan. Zo kunt u, naast de verhuizing, ook bij ons terecht voor de stoffering van uw nieuwe woning. Denk hierbij aan het leveren en leggen van vloeren (laminaat, vinyl en tapijt) en het leveren van gordijnen, lamellen en vitrages. Maar ook behangen en schilderen behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij u helpen met het inpakken van de verhuisdozen, welke u kosteloos van ons in bruikleen krijgt. Indien nodig verzorgen wij ook de demontage van uw meubels.

Persoonlijke aandacht

Bravo Verhuizingen beschikt over een ervaren team van professionals die gespecialiseerd zijn in een senioren verhuizing. Wij begrijpen de gevoeligheid en zorg die nodig zijn bij een senioren verhuizing. We onderscheiden ons dan ook in toewijding aan het bieden van persoonlijke aandacht en zorg. Wij weken nauw samen met onze klanten om een aangepast verhuisplan te ontwikkelen dat voldoet aan de unieke eisen van een senioren verhuizing.

Voorspoedige senioren verhuizing

Op de verhuisdag zullen we zorgen voor een voorspoedig verloop. De meubels zullen overgebracht worden naar de nieuwe woning en indien nodig weer gemonteerd worden. Ook kunnen we lampen en schilderijen ophangen en de televisie en audioapparatuur aankoppelen. We kunnen u assisteren bij het uitpakken van de verhuisdozen, of komen deze na verloop van tijd weer bij u ophalen wanneer deze leeg zijn. Wanneer er na afloop nog aanvullende werkzaamheden moeten plaatsvinden kunnen we dat ook voor u uitvoeren. Deze nazorg verzekert senioren dat ze niet alleen zijn tijdens deze belangrijke levensfase.

Zorginstellingen

Onze sterke samenwerkingen met verschillende zorginstellingen zorgen voor een soepele senioren verhuizing. Een vlekkeloze verhuizing begint met een grondige planning en coördinatie. Bravo Verhuizingen werkt nauw samen met de zorginstellingen om de verhuisdatum af te stemmen op de behoeften van u als klant en op de operationele vereisten van de zorglocaties.

Senioren Verhuizing naar een zorginstelling

Wij verhuizen o.a. naar de volgende zorginstellingen

Lees hier meer over diverse andere zorginstellingen.

Meer informatie senioren verhuizing

Wij combineren onze ervaring, zorgvuldigheid en professionaliteit om een senioren verhuizing tot een succes te maken. Wilt u meer informatie of wilt u graag dat we vrijblijvend bij u langskomen om een offerte op te maken? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Altijd een gratis offerte bij ons!

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf