Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Verhuizing Particulier

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

Wij zijn specialist in het verhuizen van particuliere inboedels!

Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van particuliere inboedels. Het merendeel van de inboedelverhuizingen vindt plaats binnen Nederland maar ook internationale verhuizingen kunnen wij voor u verzorgen. Het allerbelangrijkste van iedere verhuizing is: heldere en duidelijke afspraken. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen.

Afspraken maken, afspraken bevestigen en afspraken nakomen zijn de basis voor onze verhuizingen. Omdat elke verhuizing maatwerk is hanteren wij een gestructureerde werkwijze. Deze is erop gericht om u als hoog gewaardeerde klant maximaal te ondersteunen tijdens dit ingrijpende proces. Verhuizen is emotie en daarom zijn wij u graag van dienst met onze jarenlange ervaring.

Onze verhuisadviseur maakt een afspraak met u, brengt al uw wensen en eisen in beeld en legt deze vast. Dit doen wij middels een geheel vrijblijvend persoonlijk bezoek, waarbij wij de gehele verhuizing tot in de kleinste details met u bespreken.

Naast de verhuizing van uw inboedel verzorgen wij desgewenst ook de (de)montage werkzaamheden van zowel de moderne linnenkasten als de antieke kussenkast. Tevens kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren van zowel breekbare items, kleingoed, linnengoed, boeken of de gehele inboedel. Om uw hangkleding schoon, droog en kreukvrij te vervoeren, gebruiken speciale garderobedozen of transportrekken.

Indien gewenst zijn onze werkzaamheden uit te breiden. Denk hierbij aan het stofferen en/of opknappen van de nieuwe woning of het leegruimen van uw oude woning.

Altijd een gratis offerte bij ons!

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf