Stelt u zich even voor: u woont op de 6e verdieping van een appartementsgebouw en u wilt verhuizen naar een andere stad. Uw volledige huisraad moet mee: de televisie, de wasmachine, uw bed, de kledingkasten en alle andere meubels. Hoe moeten alle spullen naar beneden? Langs de trap? Langs de veel te kleine lift van het flatgebouw? Via het raam met een takel?

Sommige meubels kunt u wellicht demonteren en op de plek van bestemming weer opnieuw in elkaar zetten, maar met andere meubels is dit niet mogelijk.

Het is veel gemakkelijker om uw huisraad in één keer naar beneden te krijgen met een verhuislift. Maar wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een verplaatsbare lift, bestaande uit een uitschuifbare ladder en een liftplatform. Het liftplatform wordt aangestuurd door een elektrische motor en kan over de ladder heen en weer bewegen.

Dit platform kan een groot gewicht dragen tot 250KG en kan tijdens het verhuizen volgestapeld worden met spullen. Als het platform op de hoogte van een raam of balkon kan komen, kan men vanuit de flat gemakkelijk de huisraad op de lift zetten. Op deze manier is het mogelijk om in één keer heel wat huishoudelijke toestellen beneden te krijgen.

Wist u al dat onze lift tot de 6e verdieping kan?

Enkele voorbeelden op een rij:

  • U hoeft niet te sjouwen met zware meubels;
  • De rest van uw woning (muren, kozijnen etc.) blijft onbeschadigd;
  • U bespaart tijd en kosten dankzij de efficiëntie van de verhuislift;
  • Dankzij deskundig personeel blijft uw inboedel intact;
  • Wij als Professioneel verhuisbedrijf nemen verhuismateriaal, zoals spanbanden en verhuisdekens mee, zodat al uw spullen veilig worden verhuisd.

Wie kan een verhuislift bedienen?

Bij verkeerd gebruik van een verhuislift bestaat het risico op beschadiging van de lift of van uw eigendom. Een ongeval is snel gebeurd. Daarom verhuren wij de lift met een machinist die de verhuislift kan bedienen. Deze machinist zal u ook meteen helpen met tillen om de lift te vullen. Bij de totaalprijs van het huren van de lift worden de werkuren van de medewerker meegerekend. De tijd wordt berekend van vertrek tot terugkomst op onze vesteging. Losse medewerkers zijn bij te huren per uur.

Tarieven:

Verhuislift + 1 machinist € 105,- per uur inclusief btw
Losse medewerker € 45,- per uur inclusief btw

Particuliere

Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid. Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

Opslag

van klein tot groot

Met uw extra opslagruimte van Bravo Verhuizingen in Zevenbergen bergt u al uw spullen veilig op.

Senioren

Verhuizingen

Verhuizen naar een seniorenwoning, verzorgingstehuis of aanleunwoning?

Waar mogen wij u naartoe verhuizen?
Contactinformatie
info@bravoverhuizingen.nl
Bel ons: 0168 - 700 534