Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Je bent hier: Home » Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig.
Contact

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Bravo Verhuizingen biedt aanzienlijk meer service dan andere verhuisbedrijven in Bergen op Zoom en omstreken. Wij zorgen niet alleen voor een snelle en zorgvuldige verplaatsing van uw waardevolle spullen, maar ook voor extra werkzaamheden rond de verhuizing. Denk hierbij aan werkzaamheden aan het interieur of opknapwerk. Een verhuizing is maatwerk en dankzij onze uitgebreide ervaring vinden wij voor elke situatie een passende oplossing. Bravo Verhuizingen is ook buiten Bergen op Zoom actief als verhuisbedrijf. Uw verhuizing is onze zorg!

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Extra werkzaamheden verhuisbedrijf Bergen op Zoom

De extra werkzaamheden die wij aanbieden maken uw verhuizing nog eenvoudiger. Wij nemen niet alleen het vervoeren van uw bezittingen voor onze rekening; onze verhuizers zorgen desgewenst ook voor het (de)monteren van meubilair en wij pakken uw spullen in en uit. Vaak gaat een verhuizing gepaard met een verbouwing of aanpassingen aan het interieur. Al dan niet in samenwerking met onze partners verzorgt Bravo Verhuizingen onder meer het leggen van vloeren, het ophangen van gordijnen, behangwerkzaamheden en schilderwerk. Waar nodig biedt ons verhuisbedrijf ook opslagruimte.

Particuliere verhuizing

In Bergen op Zoom is Bravo Verhuizingen een bekende naam op het gebied van verhuizingen. Vanwege onze goede service komen veel klanten bij hun volgende verhuizing weer terug bij ons verhuisbedrijf. Voorafgaand aan elke verhuizing maken wij duidelijke afspraken en wij zorgen ervoor dat wij deze tot in de details nakomen. Wij gaan gestructureerd te werk. Elke verhuizing begint met een gesprek met onze verhuisadviseur die uw wensen in kaart brengt en u bijstaat met deskundig advies. Voorbeelden van extra werkzaamheden zijn het stofferen van uw woning en het bezemschoon opleveren van uw oude woning.

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Verhuizing kantoor- of bedrijfspand

Laat de verhuizing naar uw nieuwe kantoor of bedrijfspand verzorgen door Bravo Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat de overlast tot een absoluut minimum beperkt wordt. Wij maken gebruik van moderne verhuismaterialen en onze nette verhuizers werken snel en discreet. Met verpakkingsmaterialen worden uw bezittingen en de muren van het pand beschermd tegen beschadigingen. Extra werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder meer schoonmaakwerk en het schoon opleveren van uw oude kantoor of bedrijfspand.

Afspraak met de verhuisadviseur

Neem contact op met Bravo verhuizingen als u een afspraak wilt maken met onze verhuisadviseur. Als u in Bergen op Zoom en omgeving woont komt de adviseur graag bij u langs om uw wensen op een rijtje te zetten. Ons verhuisbedrijf is bereikbaar op telefoonnummer 0168-700534 of per e-mail: info@bravoverhuizingen.nl.

arrow-right