Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
0168 – 700 534
Gratis offerte!

Bravo Verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Altijd een vrijblijvende offerte! Dat kan bij ons ook via WhatsApp of Videobellen, handig. Maar het liefste komen we natuurlijk gewoon bij u thuis of op locatie langs.
Op deze pagina:

UW ZAKELIJKE VERHUIZING MET CONTINUÏTEIT VAN HET WERKPROCES ALS UITGANGSPUNT

Is uw bedrijf door de jaren heen als dusdanig gegroeid dat het niet langer kan blijven opereren vanuit het huidige gebouw? In dat geval kunt u er aan denken om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Omdat een dergelijke verhuizing bijzonder veel tijd en moeite kost is het niet ondenkbaar dat u een beroep zult willen doen op de diensten van onze zakelijke verhuisservice.

Bij een bedrijfsverhuizing komt heel wat kijken, het verhuizen van machines, kantoormeubelen en archief is geen kleine operatie. Toch wilt u dat uw personeel zo min mogelijk last heeft van de verhuizing en dat uw organisatie op de nieuwe locatie zo snel mogelijk operationeel is. Een goede voorbereiding en overleg met alle betrokkenen is hierbij essentieel.

Professioneel, servicegericht en voordelig. Voor u als verantwoordelijke is het van belang dat u blind kunt vertrouwen op een professioneel verhuisbedrijf met oog voor detail. Een servicegericht verhuisbedrijf dat weet welke diensten voor u van groot belang zijn. Denk hierbij aan een flexibele verhuisplanning, een handyman of de schoonmaakservice.

VERHUIZEN KANTOOR

Bravo Verhuizingen is uw partner voor een snelle en veilige verhuizing van uw kantoor. Voor kantoor verhuizingen maken wij uitsluitend gebruik van professionele moderne verhuismaterialen die de snelheid, veiligheid en kwaliteit van het verhuisproces ten goede komen. Geen onnodig lawaai van piepende wielen of geschuif van kasten door de gang. Kwetsbare onderdelen van uw kantoor, zoals beeldschermen en hoeken van muren worden (met speciaal verpakkingsmateriaal) extra beschermd.

VERHUIZEN BEDRIJF

Een goede uitvoering van een zakelijke verhuizing is erg belangrijk. U moet tenslotte een bedrijfsruimte achterlaten waarin alle faciliteiten aanwezig zijn en u moet meteen kunnen beginnen in het nieuwe pand. Maar hoe doet u dat? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf door kan werken tijdens de verhuizing? Bravo Verhuizingen neemt deze taak graag op zich. Wij regelen alles omtrent het verhuizen van uw zaak.

Van een goede voorbereiding van het te verhuizen bedrijf, het zorgvuldig inpakken van uw inventaris, de verhuisregie en het uitpakken van uw inventaris op de nieuwe locatie. Daarnaast kunnen wij eventuele neventaken voor u uitvoeren zoals; schoonmaak, ICT en opslagruimte aanbieden in onze eigen inboedelopslag.

INTERNE ZAKELIJKE VERHUIZING

Voor de interne bedrijfsverhuizing komen we met een verhuisploeg langs om alles op de nieuwe plek te zetten en de klus is pas geklaard als u als opdrachtgever volledig tevreden bent. Ook voor de interne verhuizing geldt dat we u niet alleen helpen met het verhuizen van de spullen.

Een bedrijfsverhuizing is een serieuze stap. Als het verkeerd word aangepakt kan het grote gevolgen hebben. De werkzaamheden kunnen onnodig stil liggen, het personeel kan blessures oplopen of onzorgvuldig met het kantoormeubilair omgaan. Een zakelijke verhuizing heeft zeker andere aspecten dan een particuliere verhuizing. Zo zullen er meer risico’s zijn die veel geld kunnen kosten. Natuurlijk is het doel om deze risico’s zoveel mogelijk weg te nemen.

De voorbereiding is van essentieel belang. Net zoals bij elke verhuizing, moet de inboedel geïnventariseerd worden. Daarnaast is het ook erg belangrijk om de werkzaamheden van verschillenden personen/afdelingen in kaart te brengen.

Altijd een gratis offerte bij ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Huidig adres

Toekomstig adres

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
leaf