Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Wat kost een verhuizer?

Team Bravo Verhuizingen
25 oktober 2018

Als u gaat verhuizen zult u wellicht de overweging maken om dit te zelf te doen of deze klus over te laten aan een verhuisbedrijf. In veel gevallen zullen de kosten doorslaggevend zijn. Veel mensen vragen zich dan ook af wat een verhuizer kost. In dit artikel vertellen wij u hier meer over en laten u zien dat deze kosten niet opwegen tegen het gemak dat u zult ervaren.

Veel mensen zien een periode van verhuizing als een spannende en vooral drukke periode. Er zijn veel zaken die geregeld en uitgezocht moeten worden, de spullen moeten worden ingepakt, er moet wellicht nog wat geklust worden in het nieuwe onderkomen en dan hebben we het nog niet over de verhuizing zelf.

Als u zelf gaat verhuizen zult u wellicht een geschikte auto moeten huren of lenen, een verhuislift moeten huren en zorgen dat de spullen ongeschonden op de plaats van bestemming aankomen. In de praktijk blijkt dit niet altijd mee te vallen als u daar niet zo veel ervaring in heeft. De lichte verhuisdozen vormen vaak geen probleem maar het verhuizen van een wasmachine die boven staat, een glazen kast of de piano is vaak wat lastiger.

Verhuizing uit handen geven of zelf doen?

Veel mensen zullen uitstekend in staat zijn om een verhuizing zelf te doen, maar soms is het verstandiger om de verhuizing uit handen te geven aan een ervaren verhuisbedrijf. U zult direct merken dat er veel zorgen van u af vallen. Over de verhuizing van de wasmachine, glazen kast of piano hoeft u zich niet meer druk te maken. Een professioneel verhuisbedrijf weet hier uitstekend raad mee.

Daarnaast hoeft u géén geschikte auto te huren of te lenen want die nemen de verhuizers voor u mee. De verhuislift hangt voor u achter de vrachtwagen. Praktisch gezien is de keuze tussen het zelf verhuizen of het uit handen geven van deze klus dus niet moeilijk.

Full-service verhuisbedrijf

Bravo Verhuizingen is een full-service verhuisbedrijf dat gevestigd is in Zevenbergen. Onze zeer ervaren verhuizers bieden een totaalpakket om u volledig te ontzorgen gedurende de periode van uw verhuizing. We staan niet alleen voor u klaar op de verhuisdag zelf, maar ook in de dagen eromheen zetten we nét even dat stapje meer zodat u dit niet hoeft te doen.

We verhuizen niet alleen uw eigendommen maar kunnen ook vooraf diverse klussen voor u uitvoeren in uw nieuwe huis (zoals het behangen, schilderen en het leggen van vloeren) en ervoor zorgen dat uw oude woning op de juiste wijze wordt opgeleverd. Daarnaast kunnen we desgewenst uw spullen voor u inpakken en uw meubels demonteren. U heeft er geen omkijken meer naar.

Wat kost een verhuizer?

U zult u afvragen wat een verhuizer uiteindelijk kost maar na het lezen van dit artikel zult u begrijpen waarom we géén prijsstelling op de website vermelden. De prijs hangt volledig af van de werkzaamheden die wij voor u verrichten.

Onze verhuisadviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en de situatie te bekijken. Binnen drie dagen ontvangt u van ons een offerte met hierin een vaste, lage prijs. De prijs van de offerte zal ook de prijs op uw factuur zijn. U komt achteraf dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bravo Verhuizingen is onderscheidend door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor de prijs die wij vragen is het het niet waard om zelf deze zorgen te hebben. U heeft in deze periode al genoeg te regelen. Kijk op onze website om kennis te maken met ons bedrijf. Wij bewijzen dat de prijs voor een verhuizer zeker mee kan vallen.