Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Opslagruimte nodig bij verhuizing naar een nieuwwoning

Team Bravo Verhuizingen
26 oktober 2020

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning zijn er een aantal extra aandachtspunten waar u rekening mee dient te houden. Het kopen van een nieuwbouwwoning is natuurlijk heel erg spannend maar het is zeker spannend als de nieuwbouwwoning nog niet bestaat.

Huur een opslagruimte

Indien de aannemer de deadline niet haalt dient u een tijdelijk woonadres te gaan zoeken. Maar wat met al uw spullen? Dan komt een tijdelijke opslagruimte goed van pas. Hier kunt u de spullen opslaan die u niet kunt meenemen naar uw tijdelijke woning totdat uw nieuwbouwwoning helemaal klaar is.

Heeft u een nieuwbouwwoning die wel al bestaat maar ziet u het niet zitten om alle verhuisdozen al in uw nieuwe woning te zetten dan komt een opslagruimte ook heel goed van pas.

Bravo Verhuizingen zorgt ervoor dat uw spullen van uw huidige woning naar onze opslagruimte gebracht zullen worden en op de gewenste datum ook weer van de opslag naar de nieuwe woning zal worden verhuist.

Wij beschikken zelf ook over voldoende opslagruimte. Onze opslag bestaat uit kisten gemaakt van hout. Wij hebben bewust voor dit materiaal gekozen. Hout zorgt ervoor dat de spullen erin niet beschadigen door het eventueel ontstaan van vocht. Bij koud weer krijgt u namelijk makkelijker condensvorming.
De houten kisten zorgen ervoor dat er beter geacclimatiseerd wordt en dus geen condensvorming ontstaat.

Verhuizen naar uw nieuwbouwwoning en uw spullen mee verhuizen.

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning waarvan u zeker weet dat deze al bestaat heeft u niets liever om al uw spullen gelijk mee te verhuizen. Wij raden u aan om tijdens de verhuizing uw spullen gelijk in de juiste kamer te plaatsen. Dit werkt nadien makkelijker om alles uit te pakken.

Bij Bravo Verhuizingen zorgen wij ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt en helemaal aangepast naar uw wensen. Op de dag van de verhuizing communiceren onze verhuizers met u in welke kamer wij beginnen en waar we eindigen. Bij aankomst in uw nieuwe woning spreken wij met u opnieuw door wat u graag in welke kamer wenst.

Tot slot, probeer uw dagen zo efficiënt mogelijk in te delen zodat uw verhuizing zo vlot mogelijk verloopt. Door het kiezen voor een verhuisbedrijf en een opslagruimte (indien nodig) kunt u namelijk een hoop stress voorkomen. Zo heeft u meer tijd voor het leukere gedeelte, de inrichting en uiteraard de administratie rondom uw verhuis.