Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Nieuwbouwproject Oevers Roode Vaart // Zevenbergen

Team Bravo Verhuizingen
11 juli 2022

De gemeente Moerdijk heeft de afgelopen jaren veel nieuwbouwprojecten opgestart. Een groot project is Bosselaar Zuid waar inmiddels al 3 fases van gerealiseerd zijn. Maar voorlopig zitten ze in Zevenbergen nog niet stil en is er weer een nieuw project aangekondigd; Oevers Roode Vaart. In deze blog gaan we dieper in op de nieuwbouwprojecten. 

Bosselaar Zuid

Bosselaar Zuid grenst aan de bestaande wijk Bosselaar en ligt op loopafstand van het centrum van Zevenbergen. Het is een ruim opgezette wijk met veel water en groen. Er zijn zelfs huizen die met hun achtertuin aan het water grenzen. In de nieuwe wijk worden minimaal 574 woningen gebouwd, verdeeld over drie deelgebieden. De woningen zijn energiezuinig waardoor het een duurzame wijk wordt.

Oevers Roode Vaart

Eén van de nieuwste nieuwbouwprojecten is Oevers Roode Vaart. Deze kleinschalige buurt komt aan de rand van Zevenbergen, aan een zijtak van de rivier de Mark. Het project betreft negen zelfbouwkavels en achttien twee-onder-een-kapwoningen. Alle kavels liggen aan het water en worden duurzaam en gasloos ontwikkeld. Ook bij dit project is duurzaamheid een belangrijk punt. Wellicht wordt in navolging van Oevers Roode Vaart het project Kop Roode Vaart opgestart. In februari heeft dit project de status voorontwerp gekregen door de gemeente Moerdijk.

Hoe kun je je aanmelden?

Op dit moment is het project nog in de startfase. Dit betekent dat er nog geen brochure beschikbaar is en ook zijn de prijzen nog niet bekend. Wel kun je via de website van het project jezelf inschrijven en ontvang je bericht wanneer er gestart wordt met de verkoop van de woningen en kavels. Bij de start van de verkoop zijn de definitieve prijzen wel bekend. Vooralsnog is het de bedoeling dat de verkoop in het 4e kwartaal van 2022 gaat starten.

Verhuizen naar een nieuwbouwwoning

In de loop der jaren heeft Bravo Verhuizingen B.V. al veel verhuizingen mogen verzorgen naar nieuwbouwwoningen. We maken dan ook altijd graag vrijblijvend een offerte op. Dit kan al in een vroeg stadium, de offerte blijft geldig tot de verhuisdatum. Zo weet je al op voorhand waar je aan toe gaat zijn en kun je dit deel weer even parkeren. Wij hebben inmiddels ook de ervaring dat de oplevering van een nieuwbouwwoning nog weleens wordt uitgesteld. Als dit het geval is denken wij natuurlijk graag mee. We zijn flexibel in het verplaatsen van de verhuisdatum. Daarnaast beschikken wij over eigen opslagboxen zodat de meubels en huisraad tijdelijk opgeslagen kan worden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.