Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Bosselaar Zuid - Nieuwe wijk in Zevenbergen

Team Bravo Verhuizingen
12 december 2018

Bosselaar Zuid als prachtig verlengstuk van Zevenbergen

Zevenbergen wordt uitgebreid met een nieuwe woonwijk Bosselaar Zuid. Deze mooie wijk grenst aan de bestaande wijk Bosselaar en ligt net nabij het gezellige centrum in Zevenbergen.

De nieuwe populaire wijk ligt in een groene en rustige omgeving en heeft een gastvrije en gemoedelijke sfeer. Door de ruime opzet vind je veel natuurschoon in de wijk. De huizen in Bosselaar zuid staan voor hoogwaardig wonen.

Je kunt er een huis kopen aan het water, in het groen, in een gemoedelijk woonstraatje of in een prachtige levendige laan. De architectuur van de woningen zijn klassiek en elegant. Er is gekozen voor een traditionele inslag die verwijst naar authentieke panden die in Zevenbergen voorkomen. Kenmerkend hiervoor zijn onder andere de steile daken met grote overstekken en dakkapellen, gemetselde schoorstenen, erkers, balkons, raampartijen en de luifels. Er is bovendien veel aandacht besteed aan de kleurstelling, detaillering en de selectie van mooie materialen.

Zevenbergen wordt groener

Bij het ontwerpen van de woningen is er zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Bosselaar Zuid is hierdoor op twee manieren een groene wijk! Bovendien zijn de woningprijzen in deze wijk redelijk laag, terwijl de wijk een centrale ligging in Zevenbergen heeft. Door diverse wegen is de bereikbaarheid naar het bruisende centrum uitstekend geschikt voor zowel jong, als oud.

Een huis kopen in Zevenbergen is nog nooit zo Bijzonder geweest!