Wanneer u gaat verhuizen kan het gebeuren dat u uw oude woning al heeft verkocht en de nieuwe woning nog niet klaar is. Op dat moment krijgt u te maken met tussentijdse opslag. Wij kunnen dit intern of bij een partner (Allsafe miniopslag) voor u regelen!

Wij komen de meubels en huisraad bij u ophalen en brengen deze naar de gekozen locatie. Daar zullen wij alle goederen zoals besproken plaatsen waar wij rekening houden met kwetsbare en breekbare spullen. Wanneer u ervoor kiest om intern bij ons op te slaan dan kan dit enkel en alleen om een korte periode te overbruggen. Wij slaan u spullen niet onbeperkt op zonder einddatum. Ook kunt u tussendoor niet bij uw spullen als u er nog iets uit nodig heeft.

Voor opslag waar u nog bij wilt kunnen of opslag zonder einddatum verwijzen wij u graag door naar onze partner (Allsafe miniopslag). Daar kunt u zelf een unit huren  of wij kunnen deze voor u reserveren. U zorgt dat alle papieren geregeld zijn en dat er een slot aanwezig is. Op dat moment zou u de sleutel in beheer kunnen geven bij Allsafe zodat u alleen nog maar aanwezig hoeft te zijn bij het inladen bij de oude woning.

Wij kunnen met een leverancierscode uw goederen in de opslag plaatsen en daarna uw sleutel weer in beheer geven. Wanneer u daarna uw goederen weer zou willen ontvangen geeft u ons een telefoontje, wij halen de sleutel op uit uw dossier en wij gaan uw spullen weer inladen. U krijgt daarna van ons een telefoontje als wij een tijd van aankomst weten. Wij kunnen het slot mee retour nemen, vegen de opslag schoon, het enigste wat u nog moet doen is de unit opzeggen een week voor wij deze leeg ruimen.