Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Waar wordt de offerteprijs op gebaseerd?

Team Bravo Verhuizingen
7 november 2019

Tijdens de zoektocht naar een geschikt bedrijf om u te helpen bij uw verhuizing is er vaak één belangrijke vraag die naar boven komt: Wat gaat het kosten? Deze vraag wordt ons dan ook regelmatig gesteld en in deze blog willen wij u graag uitleggen waarom wij van Bravo Verhuizingen hier in eerste instantie geen concreet antwoord op kunnen geven.

Een verhuizing is altijd een hele klus. Of u nu van een vrijstaand huis naar een appartement gaat verhuizen of van een studentenkamer naar een starterswoning. Er komt toch meer bij kijken dan vaak gedacht wordt. Ook de hoeveelheid aan huisraad wordt nogal eens onderschat. Omdat de ene verhuizing de andere niet is, komen wij altijd graag even vrijblijvend langs. Er kan dan gekeken worden wat de huidige woonsituatie is, wat er zoal verhuisd moet worden en ook informeren we naar de mogelijkheden bij de nieuwe woning.

Een passende offerte

Aan de hand van al deze informatie kunnen wij pas een passende offerte aanbieden. Het aantal kubieke meters wordt bepaald en vervolgens wordt er ingeschat hoeveel personen de verhuizing zullen gaan uitvoeren, hoe lang zij daarvoor nodig zullen hebben en wat voor soort wagen zij zullen gaan gebruiken. Ook wordt er nagegaan of er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden zoals het (de)monteren van meubels en lampen. En wellicht zal er een externe lift gebruikt moeten worden om bij een bepaalde verdieping te komen.

Duidelijkheid na een afspraak

Een hoop factoren dus waar rekening mee gehouden moet worden en dat is dan ook de reden waarom wij aan de hand van een offerte aanvraag per mail of telefoon nog niet direct een indicatieprijs kunnen noemen. Omdat wij van Bravo Verhuizingen natuurlijk heel goed begrijpen dat de prijs van de verhuizing wel een heel belangrijk en wellicht doorslaggevend punt is bij het kiezen van een verhuisbedrijf streven wij er altijd naar zo snel mogelijk een afspraak met u in te plannen. U ziet dan meteen een gezicht achter ons bedrijf en heeft vervolgens de volgende werkdag een concrete en gespecificeerde offerte in uw mailbox.

Vraag ons alles!

En als u vervolgens hier nog vragen over heeft, als er nog onduidelijkheden zijn of als u nog aanvullingen wenst staan onze medewerkers op kantoor u altijd graag ter woord. Maar we hopen u aan de hand van deze blog wat meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over hoe de offerteprijs tot stand komt.