Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Verhuizingen onder (slechte) weersomstandig-heden

Team Bravo Verhuizingen
12 oktober 2020

Niemand verhuist graag tijdens slecht weer. Het regent zo vaak in Nederland dat een verhuizing onder slechte weersomstandigheden haast niet meer uit te sluiten is. Ook worden dan uw spullen nat. Wanneer u toch uw verhuizing op die dag gepland heeft staan, heeft u eigenlijk geen andere keuze en moeten we het beste ervan maken. Hierbij geven wij graag een aantal tips hoe u een verhuizing in slechte weersomstandigheden.

Afdekzeil aankopen

Als u weet dat het de dag van uw verhuizing veel gaat regenen, kunt u best al naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt gaan om groot plastic folie te kopen om uw meubels en spullen te beschermen.

Vaak helpt het ook bij uw grote meubels maar ook bij kleinere spullen die u heeft zodat het niet beschadigd raakt of nat wordt. Wanneer uw meubels en spullen niet goed zijn ingepakt dan zijn ze ook nat als u ze in uw nieuwe huis brengt. Dit is niet fijn voor u, uw spullen en eventueel vloerbedekking. Dan begint uw verhuizing naar uw nieuwe woning al gelijk met een aantal uitdagingen.

Verhuiswagen

Indien u gaat verhuizen onder slechte weersomstandigheden is het altijd aan te raden om de instructie te geven aan de verhuizers om de verhuiswagen zo dichtbij mogelijk te zetten, dan scheelt dat al een hele hoop. Heeft u een hele bosrijke tuin waar je niet heel makkelijk doorheen kan lopen, snoei dan de struiken zodat de verhuizers er makkelijk en snel door kunnen lopen. Onze verhuizers bespreken met u op de dag van de verhuizing nog alles door hoe ze alles gaan aanpakken en ik welke kamer ze starten.

Vertraging door de weersomstandigheden

Bij extreem weer kunt u alvast incalculeren dat het op de weg vast komt te staan en er dus ook een mogelijkheid is dat onze verhuizers niet op het afgesproken tijdstip zullen aankomen. Hier wordt u ten alle tijden van op de hoogte gehouden. Ook tijdens de verhuizing kan er wat vertraging oplopen door bijvoorbeeld extreme wind, regenval of storm. Zorg er dan voor dat dit ook in uw tijdschema past en u hier rekening mee houdt.

Wij zorgen ervoor dat uw spullen droog in uw nieuwe woning terecht komen en dat verhuizing ook veilig wordt verzorgd voor u.

Zo zorgen wij ervoor dat u daarna het zonnetje in uw nieuwe (t)huis bent!