Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Verhuizen tijdens ‘’de Lockdown’’

Team Bravo Verhuizingen
27 januari 2021

De eerste en veel gestelde vraag: Is verhuizen tijdens ‘’de Lockdown’’ mogelijk?

Verhuizen tijden de coronacrisis is gelukkig gewoon mogelijk. Verhuizers vallen namelijk niet onder contactberoepen, hoe gek dit ook voor sommigen kan klinken.
Verhuizingen die gepland staan voor de komende periode worden dus NIET geannuleerd en mogen gewoon plaatsvinden. Ook geldt dit voor offerte afspraken, deze kunnen gewoon doorgaan.

Uiteraard hebben wij extra veiligheidsmaatregelen opgesteld die wij toepassen tijdens uw verhuizing in de coronacrisis. Wij nemen één werkdag voor uw verhuizing telefonisch contact met u op om enerzijds het tijdstip van vertrek door te geven en anderzijds u de volgende richtlijnen door te geven omtrent de coronamaatregelen;

  • Wij vragen u om tijdens uw verhuizing zoveel mogelijk afstand te bewaren en met zo min mogelijk mensen aanwezig te zijn.
  • Ook om ramen te openen voor de ventilatie in hoeverre het weer dit toelaat.
  • U moet ook voor eigen vervoer te zorgen, door de aangepaste coronamaatregelen, is meerijden met onze verhuizers in de verhuiswagen helaas niet meer mogelijk.

Indien u of iemand van uw gezinsleden klachten vertoont die gerelateerd zijn aan Corona tot één dag voor de verhuizing is het helaas niet mogelijk om uw verhuizing uit te voeren. Neem hiervoor met ons contact op om te overleggen wat de beste oplossing is. De gezondheid van onze verhuizers zijn dan namelijk niet meer gegarandeerd.

Dit geldt ook voor het opmaken van een offerte. Wij kunnen en mogen nog fysiek bij u langskomen (op 1,5 meter afstand) zodat mijn collega kan zien wat er precies verhuist dient te worden. Zo kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.

Heeft u liever niet dat wij fysiek bij u langskomen dan kunnen wij te allen tijde een afspraak inplannen door middel van een videogesprek via whatsapp, op deze manier kunnen wij u ook een prijsindicatie toezenden.

Verhuizen tijdens avondklok blijft voor Bravo Verhuizingen nog steeds mogelijk. Wij streven ernaar om voor 21.00 uur klaar te zijn met uw verhuizing. Bij eventueel een hele grote verhuizing trachten wij uw verhuizing over twee dagen te verspreiden zodat wij kunnen vermijden om nog na 21.00 uur bezig te zijn met uw verhuizing.

Mocht u vragen hebben over uw verhuizing in deze coronacrisis, mag u te allen tijde contact opnemen met ons kantoor.