Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Verhuizen naar nieuwbouwprojecten West-Brabant 2021-2022

Team Bravo Verhuizingen
15 november 2021

Heeft u ook de wens een huis helemaal naar uw eigen smaak en wensen te laten bouwen? Bent u dus op zoek naar een geschikt nieuwbouwproject wat door projectontwikkelaars ontwikkeld wordt? Wij zetten hier de lopende en aankomende nieuwbouwprojecten in de regio West-Brabant op een rijtje.

Oevers Roode Vaart (Moerdijk – Zevenbergen)

Aan de oevers van de Roode Vaart, aan de zuidwestzijde van Zevenbergen, wordt door gebieds- en projectontwikkelaar AM een kleinschalig en bijzonder plan ontwikkeld: buitendijks wonen direct aan het water! Enkele bouwkavels zijn reeds bebouwd en bewoond. Er zullen nog meer kavels worden uitgegeven voor zelfbouw. Daarnaast zullen er ruim 20 twee-onder-een-kapwoningen worden gerealiseerd. Uniek aan deze kleinschalige ontwikkeling is de combinatie van het wonen aan het water en uitzicht op de het Brabantse landschap in combinatie met het sfeervolle en gemoedelijke Zevenbergen.

Zoek u een verhuisbedrijf om uw inboedel netjes en volgens afspraak te verhuizen? Dan bent u bij ons Verhuisbedrijf Zevenbergen aan het juiste adres!

Bosselaar Zuid (Zevenbergen)

Bosselaar Zuid is een charmant nieuwbouwproject in aanbouw vlakbij het gezellige centrum van Zevenbergen. Het is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer en er zijn diverse typen woningen en bouwkavels beschikbaar. De architectuur van de woningen is klassiek en elegant. Er is gekozen voor een traditionele inslag die verwijst naar authentieke panden die in Zevenbergen voorkomen. In dit project zijn onder andere rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen, vrijstaande woningen en semi-bungalows beschikbaar.

Van Bergenpark (Etten-Leur)

Op een prachtige locatie, dichtbij het winkelcentrum van Bergenplein in Leur, herontwikkelt NBU een (nieuwbouw)plan voor een groot deel van het voormalig GGZ Breburg terrein; het van Bergenpark. De verwachting is dat de verkoop zal starten in 2022. Er zullen vrijstaande woningen, tweekappers in meerdere types en hoek- & tussenwoningen worden gerealiseerd.

Zoek u een verhuisbedrijf om uw inboedel netjes en volgens afspraak te verhuizen? Dan bent u bij ons Verhuisbedrijf Etten-Leur aan het juiste adres!

De Drie Hoefijzers (Breda)

Met Drie Hoefijzers krijgt Breda er een nieuwe levendige buurt bij. Het gebied in fase 2 is gelegen aan de Stationslaan, tussen de Terheijdenstraat en de Doornboslaan. Drie Hoefijzers biedt ruimte voor huizen met een tuin, en een divers aanbod appartementen. Op steenworp afstand van Drie Hoefijzers ligt de voormalige snoepfabriek De Faam. Hiervoor zijn plannen voor een restaurant en meer vrijetijd gerelateerde functies. Voor het gebied is een plan ontwikkeld voor ongeveer 270 nieuwbouw woningen- en appartementen. In de richting van het station is de sfeer meer stedelijk met hoogbouw en richting oosten, naar de Doornboslaan, sluiten de woningen van drie lagen aan op de bestaande omgeving.

Zoek u een verhuisbedrijf om uw inboedel netjes en volgens afspraak te verhuizen? Dan bent u bij ons Verhuisbedrijf Breda aan het juiste adres!