Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Verhuizen in de zomer

Team Bravo Verhuizingen
30 juni 2021

Natuurlijk is het vaak niet mogelijk om te bepalen in welk seizoen een verhuizing plaats moet gaat vinden. Dus ondanks dat verhuizen in de zomer niet als ideaal wordt gezien, kunt u er soms niet omheen. Wij van Bravo Verhuizingen hebben geen voorkeur voor een verhuisseizoen, sterker nog; bij ons is het het hele jaar door verhuisseizoen! Daarom staan wij u graag bij tijdens uw verhuizing, ook in de zomer!

Als er toch in de zomer verhuist dient te worden, wordt de zomervakantie hier vaak voor gebruikt. Op die manier worden de vrije dagen goed benut en kunt u ook de tijd ervoor nemen. Ook zijn er in deze periode vaker familie of vrienden beschikbaar om te helpen. En doordat de dagen in de zomer ‘langer’ duren gaat het klussen sneller. Ook kunt u ramen en deuren lekker open gooien zodat de geur van pas geschilderde muren sneller verdwijnt en uw stuc- en schilderwerk sneller droogt. En op de dag van de verhuizing is de kans op regen kleiner waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw meubels nat worden.

Zo zitten er dus toch best wat voordelen aan verhuizen in de zomer. Natuurlijk is er een grotere kans dat het op de verhuisdatum erg warm is. Volgens het KNMI telt de zomer gemiddeld landelijk ongeveer 19 zomerse dagen van 25 graden of meer. Maar van te voren is het niet te voorspellen wanneer deze dagen plaats gaan vinden. Niets zo veranderlijk als het weer en controle hebben we er al helemaal niet op.

En worden we nu echt op tropische temperaturen getrakteerd, dan hebben wij daar natuurlijk een hitteplan voor. Wat de inhoud van dit hitteplan is? Veel drinken en af en toe een ijsje tussen! Zomer of winter, hittegolf of sneeuwval; Wij van Bravo Verhuizingen staan altijd voor u klaar!

Probeer daarom dus ook in de zomer zo blanco mogelijk de verhuizing in te gaan en focus op het eindresultaat. Als wij de verhuizing voor u verzorgd hebben kunt u aan het einde van de dag in uw nieuwe tuin of op uw nieuwe balkon neerstrijken en genieten van het nieuwe uitzicht met het zakkende avondzonnetje.