Blog

Verhuizen & Corona

Team Bravo Verhuizingen
24 april 2020

Op vele vlakken staat de wereld even zo goed als stil, maar sommige zaken moeten ook gewoon doorgaan. Verhuizen is één van die zaken en wij willen u hierbij dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn.

Voor de verhuizing

  • Wij maken graag (vrijblijvend) een offerte voor u op. Dit kunnen we doen door middel van een videogesprek, waarbij we virtueel een rondje met u door de huidige woning maken om te inventariseren wat er verhuisd dient te worden en welke middelen we hiervoor in moeten zetten. Tijdens dit gesprek heeft u de gelegenheid uw vragen te stellen en kunnen we samen een optionele verhuisdatum bepalen. Aan de hand van alle verzamelde informatie bieden we u de volgende werkdag een passende offerte aan.
  • Wanneer u besloten heeft gebruik te willen maken van onze service kunt u eventueel kosteloos verhuisdozen in bruikleen krijgen. In onderling overleg bepalen we wanneer we deze dozen bij u komen afleveren. Dit zal contactloos gebeuren.
  • Als u in de aanloop naar de verhuizing toe griep- en/of verkoudheidsverschijnselen heeft verzoeken we u hierover contact met ons op te nemen.

Tijdens de verhuizing

  • Wij verzoeken u vriendelijk in zowel de oude als in de nieuwe woning zoveel mogelijk ramen open en vast te zetten voor een zo goed mogelijk ontluchting.
  • Laat maximaal 1 persoon per locatie aanwezig zijn. Eén van onze collega's zal met deze persoon overleggen waar nodig. Probeert u zich tijdens de verhuizing zoveel mogelijk afzijdig te houden. Bij de nieuwe woning kunt u zich het beste buiten bij de verhuiswagen positioneren om vanuit daar aanwijzingen te geven welke spullen u waar wilt hebben.
  • Wanneer het nodig en mogelijk is zullen wij handschoenen dragen. Fysiek contact zal gemeden worden.

Na de verhuizing

  • Zodra de dozen zijn uitgepakt kunt u weer contact met ons opnemen om een afspraak te maken wanneer we de dozen weer (contactloos) bij u kunnen komen ophalen.

We hebben er alle vertrouwen in dat we met alle getroffen maatregelen de verhuizingen alsnog vlot kunnen laten verlopen. Want ook tijdens de Corona-crisis geldt:

Bravo Verhuizingen: Uw verhuizing, onze zorg!