Op vele vlakken staat de wereld even zo goed als stil, maar sommige zaken moeten ook gewoon doorgaan. Verhuizen is één van die zaken en wij willen u hierbij dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn.

Voor de verhuizing

  • Wij maken graag (vrijblijvend) een offerte voor u op. Dit kunnen we doen door middel van een videogesprek, waarbij we virtueel een rondje met u door de huidige woning maken om te inventariseren wat er verhuisd dient te worden en welke middelen we hiervoor in moeten zetten. Tijdens dit gesprek heeft u de gelegenheid uw vragen te stellen en kunnen we samen een optionele verhuisdatum bepalen. Aan de hand van alle verzamelde informatie bieden we u de volgende werkdag een passende offerte aan.
  • Wanneer u besloten heeft gebruik te willen maken van onze service kunt u eventueel kosteloos verhuisdozen in bruikleen krijgen. In onderling overleg bepalen we wanneer we deze dozen bij u komen afleveren. Dit zal contactloos gebeuren.
  • Als u in de aanloop naar de verhuizing toe griep- en/of verkoudheidsverschijnselen heeft verzoeken we u hierover contact met ons op te nemen.

Tijdens de verhuizing

  • Wij verzoeken u vriendelijk in zowel de oude als in de nieuwe woning zoveel mogelijk ramen open en vast te zetten voor een zo goed mogelijk ontluchting.
  • Laat maximaal 1 persoon per locatie aanwezig zijn. Eén van onze collega’s zal met deze persoon overleggen waar nodig. Probeert u zich tijdens de verhuizing zoveel mogelijk afzijdig te houden. Bij de nieuwe woning kunt u zich het beste buiten bij de verhuiswagen positioneren om vanuit daar aanwijzingen te geven welke spullen u waar wilt hebben.
  • Wanneer het nodig en mogelijk is zullen wij handschoenen dragen. Fysiek contact zal gemeden worden.

Na de verhuizing

  • Zodra de dozen zijn uitgepakt kunt u weer contact met ons opnemen om een afspraak te maken wanneer we de dozen weer (contactloos) bij u kunnen komen ophalen.

We hebben er alle vertrouwen in dat we met alle getroffen maatregelen de verhuizingen alsnog vlot kunnen laten verlopen. Want ook tijdens de Corona-crisis geldt:

Bravo Verhuizingen: Uw verhuizing, onze zorg!

Published On: 24 april 2020 / By / Categorieën: Blog /

Particuliere

Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid. Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

Opslag

van klein tot groot

Met uw extra opslagruimte van Bravo Verhuizingen in Zevenbergen bergt u al uw spullen veilig op.

Senioren

Verhuizingen

Verhuizen naar een seniorenwoning, verzorgingstehuis of aanleunwoning?

Waar mogen wij u naartoe verhuizen?
Contactinformatie
info@bravoverhuizingen.nl
Bel ons: 0168 - 700 534