De feestmaand en de winter staan weer voor de deur. Dit is de tijd van het jaar waarin men het prettig vindt om gesetteld te zijn, van een huis een echt thuis te maken. Maar uit onderzoek is gebleken dat slechts 2,6 procent van de woningzoekenden het winterseizoen het meest geschikt vindt om te verhuizen. Een opvallend laag percentage, zeker gezien onze planning die tot het einde van het jaar behoorlijk vol loopt.

Daarentegen vindt volgens datzelfde onderzoek meer dan de helft van de ondervraagden, maar liefst 55,3 procent de lente het beste seizoen om te verhuizen. De meest genoemde reden is dat het weer er dan het meest geschikt voor is. Ook vindt een groot deel van de woningzoekenden de lente het beste seizoen omdat ze de verhuizing dan tegelijk met hun ‘zomer’vakantie kunnen plannen.

De zomer en herfst worden beiden door ruim één op de tien respondenten gezien als het beste seizoen om te verhuizen. En één op de vijf woningzoekenden heeft geen voorkeur voor een verhuisseizoen.

Wij van Bravo Verhuizingen hebben ook zeker geen voorkeur voor een verhuisseizoen, sterker nog; Bij ons is het het hele jaar door verhuisseizoen! Zomer of winter, hittegolf of regenbuien. Wij laten ons niet zomaar door de weeromstandigheden tegenhouden om onze klanten bij te staan tijdens hun verhuizing. Zeker omdat er niet altijd invloed is op de periode waarin de verhuizing plaats moet vinden. Daarom staan wij het hele jaar door klaar en treffen wij maatregelen bij weersomstandigheden waarbij dit nodig is.

Bij veel neerslag worden de spullen extra goed ingepakt en stellen wij een doorgeef-treintje op. Dezelfde medewerkers zullen binnen blijven om de huisraad door te geven aan de medewerkers die buiten staan en het in de vrachtwagen laden (of andersom natuurlijk). Zo wordt er niet met vuile schoenen heen en weer gelopen, wat veel rotzooi scheelt.

En schijnt de zon juist extra fel dan hebben we daar natuurlijk een hitteplan voor. Wat de inhoud is van dit hitteplan? Veel drinken en af en toe een ijsje tussendoor ?! Zomer of winter, hittegolf of regenbuien; Wij van Bravo Verhuizingen staan altijd klaar!

Om uw persoonlijke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden we o.a. de volgende diensten aan

VERHUIZING PARTICULIER

Een verhuizing is vaak een stressvolle aangelegenheid.

Bravo verhuizingen neemt graag alle zorgen van u over.

 

meer weten?

OPSLAG

Uw meubels verwarmd en beveiligd opslaan voor een korte of een lange periode.

Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen!

meer weten?
Bel Direct 0168 – 700 534
E-mail ons