Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Opslag (ruimte) huren

Team Bravo Verhuizingen
16 april 2019

Als u gaat verhuizen, kunt u om meerdere reden opslagruimte nodig hebben. Misschien is uw nieuwe woning nog niet klaar en heeft u wat tijd te overbruggen in een tijdelijke woning met beperkte ruimte. Of u wilt gewoon uw meest dierbare spullen veilig zetten zodat er op de dag van de verhuizing niks met ze kan gebeuren. Op de verhuisdag is het immers al druk genoeg. Wij kunnen dit intern of bij een partner (Allsafe miniopslag) voor u regelen!

Hoe gaat het in z’n werk

Wij komen de meubels en huisraad bij u ophalen en brengen deze naar de gekozen locatie. Daar zullen wij alle goederen zoals besproken plaatsen waar wij rekening houden met kwetsbare en breekbare spullen. Wanneer u ervoor kiest om intern bij ons op te slaan dan kan dit enkel en alleen om een korte periode te overbruggen. Wij slaan u spullen niet onbeperkt op zonder einddatum. Ook kunt u tussendoor niet bij uw spullen als u er nog iets uit nodig heeft.

Voor opslag waar u nog bij wilt kunnen of opslag zonder einddatum verwijzen wij u graag door naar onze partner (Allsafe miniopslag). Daar kunt u zelf een unit huren of wij kunnen deze voor u reserveren. U zorgt dat alle papieren geregeld zijn en dat er een slot aanwezig is. Op dat moment zou u de sleutel in beheer kunnen geven bij Allsafe zodat u alleen nog maar aanwezig hoeft te zijn bij het inladen bij de oude woning. Wij kunnen met een leverancierscode uw goederen in de opslag plaatsen en daarna uw sleutel weer in beheer geven.

Wanneer u daarna uw goederen weer zou willen ontvangen geeft u ons een telefoontje, wij halen de sleutel op uit uw dossier en wij gaan uw spullen weer inladen. U krijgt daarna van ons een telefoontje als wij een tijd van aankomst weten. Wij kunnen het slot mee retour nemen en vegen de opslag schoon. Het enigste wat u nog moet doen is de unit opzeggen een week voor wij deze leegruimen. Al deze mogelijkheden zijn natuurlijk op geheel eigen keuze in te vullen.

TIP

Schimmel kunt u voorkomen door ervoor te zorgen dat u uw spullen schoon en droog verpakt en dat de verpakking ademt.

Verwijder batterijen uit uw apparatuur en/ of speelgoed. Wanneer u de batterijen laat zitten kan het zijn dat ze gaan lekken en dat het item onbruikbaar wordt.