Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Nieuwbouwprojecten in West-Brabant - 2019

Team Bravo Verhuizingen
29 juli 2019

De Streek Bos & Weide, Etten-Leur

De nieuwbouw in De Streek in Etten-Leur betreft zowel koop- als huurwoningen. Een deel van deze woningen zijn nul-op-de-meterwoningen, die volledig in hun eigen energiebehoefte voorzien door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak en een warmtepomp in de grond.

De Streek is eigenlijk niet één buurt, maar een verzameling kleinschalige buurtjes. Je kunt daar je buurtgenoten ontmoeten op één van de ontmoetingsplekken, waar jouw kinderen veilig buiten kunnen spelen. In De Streek weet je wie je buren zijn.

De Markiezaten, Bergen op Zoom

Nieuwbouwwijk De Markiezaten in Bergen op Zoom is een heerlijke plek om te wonen met veel groen en water. Kinderen hebben hier alle ruimte om buiten te spelen en op te groeien. Er is altijd wel een vriendje in de buurt om een hut mee te bouwen. Want de natuur ligt om de hoek, dus trek je wandelschoenen of laarzen aan en ga er op uit. In De Markiezaten is de natuur je buurman!

Nieuwbouwwijk De Markiezaten bestaat uit verschillende wijken. De Meander en De Wal. Wijken met ieder een eigen woonsfeer en identiteit. Zo is wonen in De Meander, wonen rondom water. Wijk De Wal ademt nostalgie uit met haar woningen in jaren 30-stijl. Welke wijk past het beste bij jou?

Ambachtshoven, Roosendaal

Wonen in De Ambachtshoven is genieten van modern comfort, in een splinternieuwe woning op een bijzondere locatie. De rijke historie van het gebied leeft op een eigentijdse manier in de woningen voort. De kenmerkende groene hoven geven dit nieuwe woongebied een aangename, knusse sfeer.

Wat de woningen nog aantrekkelijker maakt: hun ligging nabij het centrum van Roosendaal en de korte afstand naar het station en uitvalswegen. De Ambachtshoven heeft alles wat u zich wensen kunt! Ook aan duurzaamheid is gedacht; alle woningen en appartementen worden duurzaam gerealiseerd én zonder gasaansluiting opgeleverd.

Drie hoefijzers, Breda

Trotse en statige architectuur maakt de woningen in Drie Hoefijzers erg aantrekkelijk. Voor de woningen is niet gekozen voor één ontwerp, maar voor een samenwerking met maar liefst zes verschillende architecten. Door de diversiteit in kappen, gevels en kleur ontstaat een zeer gevarieerd maar harmonieus beeld. Metselwerk-architectuur met een rijke detaillering, reliëfs, verspringingen, accenten van beton of natuursteen en het gebruik van luxe, duurzame materialen creëren hier tijdloze klassiekers in eigentijdse uitvoeringen. Let ook op de accenten in de vorm van erkers, Franse balkons of plantbakken. Iedere woning krijgt een eigen karakter, dus je kiest de woning die precies bij je past.