Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Kiezen voor verhuishulp of voor een full-service verhuisbedrijf in Breda?

Team Bravo Verhuizingen
12 augustus 2021

Verhuishulp bij verhuizingen in Breda en omstreken

Een verhuishulp inschakelen, de benaming zegt het precies. U krijgt hulp bij uw verhuizing van onze verhuisprofessionals, maar u bent zelf ook mee aan het verhuizen. U kunt vrienden en familie inschakelen om te helpen met sjouwen en u kunt in de weken voorafgaande aan de verhuizing ook al met uw eigen auto het één en ander vervoeren. Dit alles scheelt een hoop tijd en dus ook geld.

Het ideale van een verhuishulp is dat u zelf kan bepalen voor welke werkzaamheden u de verhuishulp inzet. Dus heeft u bijvoorbeeld geen zin in al het tilwerk, maar vind u het inpakken van de verhuisdozen helemaal niet erg. Dan kunt u ons inschakelen om de grote stukken te tillen en te verhuizen.

Doordat u zelf veel werk gaat verrichten en dus een groot deel van de verhuizing zelf gaat uitvoeren zullen de kosten lager zijn dan wanneer u alles laat doen door een verhuisbedrijf.

Full-service verhuisbedrijf in Breda en omstreken

Uiteraard kan het ook zijn dat u zelf (fysiek) niet veel meer kan, of u (als ondernemer) geen tijd heeft om dit allemaal zelf te doen en laat u dus graag de verhuizing volledig aan professionals over. Vanaf het inpakken van de eerste verhuisdoos tot aan het ophangen van het laatste schilderij. Zelfs het uitpakken van uw verhuisdozen bieden wij aan als extra service. Onze verhuizers kunnen alles aan en u bent volledig ontzorgd.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u geen zin heeft om die ene vervelende kast te demonteren maar vooral weer te monteren in uw nieuwe woning. Onze verhuizers hebben deze werkzaamheden al zo vaak moeten doen dat dit appeltje-eitje is geworden. Geen klus is te zwaar of te moeilijk voor onze mannen. Uiteraard lopen wij ook wel eens tegen een wat lastiger meubelstuk aan om de (de)monteren. Maar we gaan geen uitdaging uit de weg en we zullen hoe dan ook de klus klaren.

Mocht het nu zo zijn dat er spullen niet meer mee gaan naar de nieuwe woning verzorgen wij ook dat deze niet bruikbare huisraad zal worden afgevoerd. Zo hoeft u nadien niet meer naar de milieu straat te rijden.

Kortom Bravo verhuizingen heeft veel te bieden en voor elke klant wat wils.