Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Housewarming tips, tricks & cadeaus

Team Bravo Verhuizingen
9 september 2021

De verhuizing is achter de rug, alle meubels staan waar ze moeten staan en alle persoonlijke spulletjes hebben een plekje gekregen. Fijn! Het wennen in het nieuwe huis kan gaan beginnen. En natuurlijk wil iedereen langskomen om te zien hoe mooi het nieuwe paleisje geworden is. Om niet wekenlang dezelfde rondleiding te moeten geven is het een idee om een housewarming te geven. Op deze manier komt iedereen tegelijk en kan het nieuwe huis direct ingewijd worden.

Tips & Tricks Housewarming

  1. Maak een leuke uitnodiging met hierop natuurlijk de datum & tijd maar ook de nieuwe adresgegevens. Zo hebben vrienden en familie ook gelijk de adreswijziging ontvangen.
  2. Zorg ervoor dat de meubels beschermd zijn. Een feestje is leuk, maar beschadigingen aan nieuwe meubels niet natuurlijk. Leg bijvoorbeeld een egaal gekleurd tafelkleed over de tafels en leg hier wat stiften bij waarop de gasten iets kunnen schrijven. De tafel is beschermd en er is een leuk aandenken aan de housewarming.
  3. Maak een ‘verlanglijstje’ aan. Niemand wil met lege handen aankomen maar om te voorkomen dat er straks 10 bossen bloemen zijn maar niet genoeg vazen is het verstandig dit een beetje te sturen. Op bijvoorbeeld lijstje.nl kun je gemakkelijk aangeven wat er nog aan de uitzet ontbreekt en kunnen gasten een cadeautje afstrepen zodat het ook niet dubbel gegeven wordt.

Cadeautips

Het verlanglijstje is aangemaakt, maar wat je er allemaal opzetten? Dit verschilt natuurlijk per persoon, per huishouden, maar er zijn altijd dingen die bij de meeste mensen goed van pas komen en waar je in eerste instantie niet meteen aan denkt.

Er zijn cadeaus die het standaard goed doen. Denk hierbij inderdaad aan vazen, om alle gekregen bloemen in te zetten. Een fles wijn/champagne/sterke drank is altijd lekker, maar niet heel origineel. Wat ook niet origineel is, maar wel heel praktisch is een cadeaubon. Van een bouwmarkt (voor de laatste klusjes) of een woonwinkel. Een cadeaubon voor een leuk uitje komt ook altijd goed van pas na een drukke tijd.

Hierbij nog wat originele cadeautips:

  • Verjaardagskalender (handig en leuk voor op het toilet)
  • Kookboek (ter inspiratie om de nieuwe keuken te gaan gebruiken)
  • Sleutelkastje (want sleutels zijn altijd kwijt)
  • Set wijnglazen (zodat er direct geproost kan worden)
  • Naambordje (geef wel duidelijk aan wat er op moeten komen te staan.

Voordat de housewarming plaats kan vinden zal er verhuisd dienen te worden. Wij van Bravo Verhuizingen B.V. helpen u hier graag bij. Uw verhuizing, onze zorg!