Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Externe verhuislift huren

Team Bravo Verhuizingen
17 mei 2019

Stelt u zich even voor: u woont op de 6de verdieping van een appartementsgebouw en u wilt verhuizen naar een andere stad. Uw volledige huisraad moet mee. De televisie, wasmachine, bed, eettafel en ga zo maar door. Hoe moeten alle spullen naar beneden? Langs de trap? Met de veel te kleine lift van het flatgebouw? Via het raam met een takel? Sommige meubels kunt u wellicht demonteren en op de plek van bestemming weer opnieuw in elkaar zetten, maar met andere meubels is dit misschien helemaal niet mogelijk. Het is veel gemakkelijker om uw huisraad in één keer naar beneden te krijgen met een verhuislift. Maar wat is een verhuislift nu eigenlijk?

Wat is en kan een verhuislift?

Een verhuislift is een verplaatsbare lift, bestaande uit een uitschuifbare ladder en een liftplatform. Het liftplatform wordt aangestuurd door een elektrische motor en kan over de ladder heen en weer bewegen. Dit platform kan een groot gewicht dragen tot 250KG en kan tijdens het verhuizen volgestapeld worden met spullen. Als het platform op de hoogte van een raam of balkon kan komen, kan men vanuit de flat gemakkelijk de huisraad op de lift zetten. Op deze manier is het mogelijk om in één keer heel wat spullen naar beneden te krijgen. Dit scheelt veel tijd en als u ervoor kiest om alleen een lift + machinist te huren, kunt u uw krachten weer ergens anders voor gebruiken.

Wist u al dat onze lift tot de 6e verdieping kan?

Enkele voorbeelden op een rij:

  • U hoeft niet te sjouwen met zware meubels;
  • De rest van uw woning (muren, kozijnen etc.) blijft onbeschadigd;
  • U bespaart tijd en kosten dankzij de efficiëntie van de verhuislift;
  • Dankzij deskundig personeel blijft uw inboedel intact;
  • Wij als Professionele verhuisbedrijf nemen verhuismateriaal, zoals spanbanden en verhuisdekens mee, zodat al uw spullen veilig worden verhuisd.

Wie kan een Verhuislift bedienen?

Bij verkeerd gebruik van een verhuislift bestaat het risico op beschadiging van de lift of van uw eigendom. Een ongeval is snel gebeurd. Daarom verhuren wij de lift met een machinist die de verhuislift kan bedienen. Deze machinist zal u ook meteen helpen met tillen om de lift te vullen. Bij de totaalprijs van het huren van de lift worden de werkuren van de medewerker meegerekend. De tijd wordt berekend van vertrek tot terugkomst op onze vestiging.

Wilt u meer informatie, bel of mail Bravo Verhuizingen!!!! Onze slogan is niet voor niets: Uw verhuizing onze zorg.