Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

Een vrijblijvende offerte voor mijn verhuizing

Team Bravo Verhuizingen
12 november 2018

Waarom is het verstandig om Bravo Verhuizingen langs te laten komen voor het opmaken van een verhuisofferte?

Wij als verhuisbedrijf krijgen vaak de vraag waarom het nodig is als er een medewerker langs komt voor het opmaken van een verhuisofferte? Kan dit niet gewoon via telefoon of via de mail? Het antwoord blijft lastig. U kunt ons altijd een inventarisatielijst toesturen met wat er allemaal precies verhuist/ ge(de)monteert moet worden. Aan de hand van deze lijst kunnen wij u een schatting geven hoeveel uw verhuizing ongeveer gaat kosten.

Maar de vraag blijft, hoe groot is het meubel / bank, kan het door de deur of moet het via het raam verhuist worden? hoe zit iets in elkaar? Zit het geschroefd of juist gespijkerd? Kan het uit elkaar gehaald worden of moet het in zijn geheel mee naar de nieuwe woning? Is er voldoende parkeergelegenheid voor de ingang van de woning of moeten onze verhuizers een stukje lopen? Zijn er veel draaien, drempels of opstapjes in de woning aanwezig?  En dan hebben we het niet eens over een appartement / bovenwoning of interne / externe lift. De externe lift verhuist uw spullen van een bepaalde hoogte naar beneden via de buitenkant van het pand.

U begrijpt dat dit allemaal vrij lastig te bespreken is via telefoon of via de mail. Iedere woning is anders en wij als ervaren verhuisbedrijf zien zulke punten in één oogopslag. Wanneer wij lang komen bent u verzekerd van een scherpe offerte.

Het opmaken van een offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dus waarom zou u het niet doen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met u kijken we wanneer het voor u het beste uitkomt dat wij langskomen voor het opmaken van een offerte. Wij zijn flexibel ingesteld dus ook in de avond zijn we beschikbaar. Één van onze medewerker loopt met u de woning door, bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden.

Aan de hand van uw wensen maken wij voor u een passende offerte. Dit alles neemt ongeveer een half uur van uw vrije tijd in beslag. Binnen 1 tot 2 werkdagen ontvangt u van ons uw verhuisofferte in uw mailbox. Natuurlijk kan dit ook via de post als u geen mail adres heeft.

Mocht u de verhuizing gedeeltelijk of volledig uit handen willen geven, dan kan Bravo Verhuizingen u van dienst zijn. Wij verzorgen zorgvuldig uw verhuizingen in de gewenste mate. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0168-700534 of per e-mail (info@bravoverhuizingen.nl).