Bravo Verhuizingen Logo 1000px 300px
Blog

De tien (10) beste inpaktips voor je verhuizing

Team Bravo Verhuizingen
25 maart 2020

10 tips om uw huisraad op de juiste wijze te verpakken om beschadigingen te voorkomen

  1. Pak de dozen zodanig in dat het deksel vlak gesloten kan worden.
  2. Plak een sticker op de korte kant van de doos in het daarvoor bestemde vlak, met daarop de inhoud en in welke kamer de doos geplaatst dient te worden.
  3. Alles wat in een verhuisdoos past, graag in een verhuisdoos plaatsen. Kleine huisraad die niet in de, aan u geleverde dozen, past wordt door onze verhuizers verpakt.
  4. Servieswerk, glaswerk, aardewerk en porselein dienen stuk voor stuk te worden verpakt in het geleverde inpakpapier. Zaken waarop krassen kunnen ontstaan (zilver, koper, messing enz.) dienen ook te worden verpakt.
  5. Boeken en papier niet hoger inpakken dan de handvaten van de doos.
  6. Kleinere planten kunt u in een open doos inpakken, liefst zonder sierpot. Zorg ervoor dat het water uit de sierpot is verwijderd. Bescherm de sierpot en de planten met papier. Grotere planten gaan los in de verhuiswagen.
  7. Tuingereedschap schoonmaken en bundelen indien mogelijk.
  8. U dient de lampenkappen van de schemerlampen te verwijderen. Lampenkappen en voeten dienen altijd apart verpakt te worden. Lampenkappen die niet in een doos passen worden door de verhuizers verpakt.
  9. Wij koppelen de wasmachine voor u af. De dag voor de verhuizing kunt u de wasmachine alvast afpompen zodat er zo min mogelijk water meer in zit. Als u nog beschikt over de transportbeugels kunt u deze alvast klaarleggen.
  10. Schilderijen kunt u inpakken in het geleverde noppenfolie en vervolgens in een verhuisdoos doen. Schilderijen die niet in een verhuisdoos passen mag u laten hangen. Wij zullen zorg dragen voor verantwoord transport.

Op onze website vind u helemaal onderaan de Home-pagina een PDF bestand ‘Hoe in te pakken voor de verhuizing’. In dit bestand staan, naast de bovengenoemde tips, nog meer instructies die u kunnen helpen bij het inpakken.